söndag 21 april 2013

Utelek i det härliga vårvädret

Äntligen verkar det som om vintern har släppt taget och det är vår på riktigt!
Igår började vi dagen med att åka ner till skolan där det var loppis. Jag hade bokat ett bord och hade tänkt mig rensa och sälja lite grejer jag också. Men tiden räckte inte till den här gången så jag fick ställa in det och hoppas kunna rensa tills det är dags nästa gång. Jag fyndade såklart som vanligt, fem par byxor till Ebba, de flesta i storlek 92 så de är lite stora fortfarande. Men även lite annat, en Puma-dress, ett pussel och en t-shirt. Så kul att fylla på hennes garderob utan att göra av med en hel förmögenhet!
Ebba blev trött efter en stund och jag åkte hem och gav henne lite lunch och gick upp och la henne. Efter att hon sovit färdigt blev vi bjudna på en "öl-i-solvägga" på andra sidan vägen hos våra nya goa grannar. Barnen lekte och vi hade några riktigt härliga timmar ute i solen.
På kvällen följde sambon med några kompisar till Arvika för att bowla och dricka några fler öl... Jag tyckte det var helt okej att sitta hemma och kolla på några tv-repriser och bara slappa för mig själv.

Imorse åkte jag iväg till Forshaga på hundutställning, idag var det dags för spaniels. Figge var inte anmäld och fick stanna hemma. Våra danska vänner Tove och John var där och det var kul att träffa dem och alla andra goa hundvänner. Jag fick även äran att hjälpa Tove att ställa en av hennes tikar, Figges första kärlek Sif, i bästa tik konkurrensen. Sif har precis gått upp i veteranklass, och den debuten gick lysande, vi blev placerade som nummer 1 och hon blev sedan BIM och även BIR-veteran. Toves andra tik, Bea, skötte sig också utmärkt och blev placerad som nummer 2 i bästa tik.
Det var även kul att träffa Annmarie och hennes nytillskott Snow, en engelsk springer spaniel. Den debuten var det heller inget fel på, de kammade hem BIS i valp2 finalen! Stort grattis!!!

Jag skulle egentligen åkt direkt på en Partylite-visning, men den blev inställd pga sjukdom. Så istället åkte jag direkt hem och spenderade eftermiddagen med Ebba. Vi gick ut och jag tog med mig kameran och fotade henne lite.

Hon älskar att springa runt och sparka på sin boll.
Blivande fotbollsproffs?!
 
Full fart!
 
Handboll är jag också kul!
 
På landet får man roa sig med... Att jaga katten...
 
Go och gla´
 
Det har varit en riktigt bra helg! Det är så härligt nu när man känner att våren och värmen är på väg. Det är ju nu man känner att man har så mycket roligt framför sig. Grillen kom aldrig fram, det får vi hoppas vi hinner med nästa helg!
Nu ska jag gå och lägga mig och ladda för en vecka med kvällsjobb.
Hoppas er helg har varit minst lika bra!
Kram Maria 

2 kommentarer:

  1. ja, jag tycker absolut att hon ser ut som ett blivande fotbollsproffs!;)Värmskogs IF,finns det ett sådant?Trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Saknar dina blogginlägg =/

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3