lördag 30 mars 2013

Glad påsk!

Årets påskris
 
 
 
Igår gick vi den årliga äggpromenaden i Grums tillsammans med några vänner. Det är en tradition som större delen av Grums befolkning delar. 7 rätt blev årets resultat, frågorna är svåra så det är alltid lika spännande att se hur många rätt man lyckats skrapa ihop när man lämnar in sin lapp. Ett ägg per rätt är vinsten, så nu får vi väl se vad vi ska slänga ihop av dem...
 
Efter äggpromenaden åkte vi och hämtade upp mina föräldrar och åkte iväg till Sillerud för att träffa min mormor och morfar. Det var ett tag sedan som dem träffade Ebba så nu tyckte dem att det var roligt att få se henne gå. Hon kändes lite varm och hade lite feber under eftermiddagen, men idag när vi vaknade var den borta. Många tänder är på väg upp så det kanske var det som spökade.
 
Nu ska vi göra oss i ordning och åka ner till skolan här i Värmskog på något de kallar för Påsksmällen. Även där skulle det bli en liten tipspromenad och de små klär ut sig och byter påskbrev. Något som kanske kommer bli en ny traditon?
Vi tittar nog in hos Ebbas farmor och farfar som bor alldeles i närheten också, innan vi är bjuda på påskmat hemma hos mormor och morfar.
 
Ska lägga ut några bilder sen på vår lilla påskkärring!
 
Önskar er en riktig glad påsk!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3