onsdag 20 mars 2013

Besök från Säffle

I söndags kom min moster med familj från Säffle på besök. Vi har pratat länge om att de ska komma hit på besök och kolla hur vi bor, och för att träffa Ebba. Dem var här i Värmskog när vi döpte Ebba, men då var vi bara i kyrkan och i församlingshemmet efteråt. Men nu äntligen fick vi till det!
Min kusin Hanna är så otroligt barnkär, och Ebba hade inget emot att bli ompysslad av henne. Hon fick till och med torka Ebba om munnen efter maten utan protest, bara en sån sak ;-)

Hanna läste boken om Tummen för Ebba.
 
Och boken om alla djuren på bondgården.
 
Ebba visar Ulla-Britt hur man gör när man ringer.
 
Det går inte att ta miste på vad Ebba tycker om allra mest... Böcker, böcker, böcker...
 
Vi bjöd på våfflor, och det är något som går hem hos den här lilla damen!
 

Nu får vi försöka oss på att komma iväg och hälsa på släkt och vänner lite oftare också!
 
Idag är det vårdagsjämning, man kan ju fundera på vart våren är? Idag har det varit riktigt kalla nordliga vindar och det har snöat lite till och från. Tydligen skulle det fortsätta att vara så här kallt i nästan 10 dagar till... Det är inte läge att plocka bort vinterjackorna än med andra ord!
 
Lilla "Gittan", valpen som kom som en eftersläntare långt efter de andra syskonen har varit till veterinären idag. Veterinären hittade inga fel på hjärta eller lungor på henne, så nu ska Carina försöka stödmata henne och se om hon kommer igång lite bättre. Vi håller såklart alla våra tummar och tår för den lilla krabaten!
 
Nu ska jag poppa lite popcorn och kolla färdigt på hockeyn. Sen ska det bli skönt att krypa ner och sova, det var riktigt segt att komma upp när klockan ringde 4.30 imorse! Ytterligare två tidiga mornar väntar innan det är helg. *gäsp*
 
Kram Maria 

1 kommentar:

  1. Ja, tack för senast, vi är mätta än...;)hälsa!

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3