torsdag 27 december 2012

Ebba campar...

Först vill jag be om ursäkt för det dåliga aktivitetet här inne. Det har varit fullt upp med både det ena och det andra och lusten att blogga avtog. Men nu tror jag minsann den är tillbaka och jag ska göra ett nytt försök att göra inlägg lite mer regelbundet.

Nu har vi firat jul. Ebba var ju med och firade sin första jul redan förra året, men då var hon ju så liten, så det är ju först nu det var roligt att låta henne träffa tomten och få julklappar. Man märkte tydligt på henne att hon blev riktigt förtjust i sina julklappar. Jag tipsade mina föräldrar om att köpa ett lektält som hon kunde ha på sitt rum. Hon gillar det som finns på öppna förskolan, och när vi monterade upp hennes tält på julafton kröp hon in i det direkt och skulle stå och kika ut genom de små fönstren på sidorna.

Nu står det uppställt i hennes lekrum
 
Det är kul att gömma sig inne i tältet och leka tittut.
Dressen hon har på sig köpte vi till henne, ett riktigt härligt plagg att mysa runt i här hemma.
 
Fårskinnet inne i tältet är en julklapp från farmor och farfar.
Det ska inte ligga i tältet, utan är tänkt att ha ute när vi åker pulka osv.
 
Julaftonen tillbringade vi hemma hos mina föräldrar. På juldagen åkte vi ner till Mariestad där svärföräldrarna tillbringar jularna på deras sommarställe. Imorgon ska vi hem till mina föräldrar igen för att träffa min syster och Ebbas kusiner. Sen är det slut på julfirandet för den här gången. 

Jag visar fler av hennes julklappar en annan dag, nu får det bli ett par timmars skönhetssömn!

Kram Maria

3 kommentarer:

 1. God fortsättning på er! Ser kul ut med ett eget tält:) Vilken fin dress ni hade köpt till Ebba, liknar väldigt mycket en julklapp som vi köpte till en liten tjej på KappAhl;)...men vi byter till nåt annat kul, sen ska vi försöka hälsa på er innan hon växer ur det också...;) ha det bra o hälsa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha, men då har vi ju samma smak i alla fall! =)
   Gulliga ni är som köper julklappar åt henne. Vi ser fram emot ett besök av er!
   Hoppas ni haft en härlig julhelg och du får också hälsa!
   Kram

   Radera
 2. Skulle också vilja ha ett lektält till Molly faktiskt. :)

  Jaså, krånglar hon också med maten? :/ Usch, vad jobbigt det är! Föredrar hon något framför annat? M vill ju helst inte äta alls om hon fick bestämma, men det som går bäst ner är burkmat, vissa utvalda sorter. Hemlagad mat äter hon inte överhuvudtaget. Välling/ersättning vägrar hon, gröt går ibland... Och nu har hon även fått för sig att hon inte vill dricka vatten heller så det är svårt att få i henne vissa dagar!

  Men hon är pigg och glad annars Ebba, även om hon krånglar med maten? Det är ju M, och det gör att jag ändå känner mig lite lugnare. Har Ebbas dåliga ätande påverkat vikten något? M har ju alltid varit liten och gått upp långsamt... Hoppas det vänder för dom båda två snart! Kram.

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3