onsdag 7 november 2012

Min lilla bokmal

Ebba älskar böcker! Hon kan sitta länge och bläddra, vända och vrida på dem, om och om igen. Vi har några plastbackar som hennes leksaker ligger i här hemma. En utav dem står i tvrummet också har hon två stycken i sitt lekrum. Hon har kommit in i en period där hon älskar att riva ut allt ut lådor och korgar. När hon fått ur alla sina leksaker börjar hon titta efter något att sitta och leka med, och nästan alltid är det en bok som hon börjar kika och bläddra i.
Boken hon bläddrar i på bilderna köpte jag på bokrean i vintras. Den har varit riktigt populär och har små hål som man kan dra i så att djuren rör sig på bilderna.
Jag har även köpt ett par böcker på loppisar och nu har jag beställt några åt henne som hon ska få i julklapp.

Ebba har varit lite kinkig de senaste dagarna. Jag har en teori om att det är fullkornsvällingen (1års), som hennes mage inte riktigt tål. Hon har fått den ett tag, men vi har blandat den försiktigt med den lite mildare vällingen som är från 8 månader.
Igår kväll var hon hysterisk och jag fick aldrig i henne någon gröt, vilket resulterade i en hungrig tjej redan klockan 05 imorse. Så nu är den här mamman lite sliten och ska komma i säng i tid.

Ha en fortsatt härlig kväll! Kram Maria

2 kommentarer:

  1. Va mysigt det ser ut, kul att hon är intresserad av böcker, det är första steget till läsinlärning vet du ;) Måste också säga att jag är grymt imponerad av hur mycket du hinner med, blir helt svett av att bara läsa! :)) Ha det bra!

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att se att Ebba också gillar böcker, Alva har också alltid varit en liten bokmal :)Jag tror det är jättepositivt för språket sen! Vad gullig hon är som sitter och läser för sig själv också :) Hoppas att ni får en fin helg! Kram

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3