måndag 6 augusti 2012

Pappas tösEbba "hjälper" pappa att beställa byggmaterial till altanen

Tråksommar! Nu har hela sommaren gått och man kan ju inte bli annat än besviken. Dagarna då vi suttit ute på en filt i gräset, plaskat med fötterna i sjön, ätit frukost eller njutit av ljumma sommarnätter är otroligt lätträknade. Ebbas första sommar, och sommaren då jag varit helledig med henne har bara swischat fram och allt man kommer minnas är i princip regn, regn och regn.

Den här veckan ska sambon iväg och jobba ett par skift innan han är ledig i två veckor till. I slutet av september sticker vi iväg till Turkiet och det ska bli så oerhört skönt med en sol och badresa!

I torsdags var jag iväg på konferens med Partylite i Örebro. En kvällskonferens, riktigt trevlig och härlig stämning där. Jag fick gå fram på scenen och motta pris =) Jag var nämligen den konsult som fått den bästa starten nu i sommar. Tusen tack alla vänner som ställt upp och hjälpt mig att komma igång, utan er hade det aldrig gått!
Nästa lördag ska jag iväg på en större konferens, och då får jag se alla nya produkter och får även med de nya katalogerna hem och kan börja sälja från den på visningarna!
Ikväll har vi haft Maria, Per-Erik och Love här på besök. Vi hade planerat att träffas och grilla, men då vädret var som det var, så blev det en enkel liten middag bestående av lasagne inomhus istället.
Det var jättetrevligt att ses, trots att det inte riktigt blev som vi hade tänkt oss.
Imorgon ska jag och Maria åka in till Karlstad med de små, det är Persmäss imorgon, så vi kanske har turen och kan fynda lite =)

Hoppas allt är bra med er och jag får be om ursäkt för att bloggen inte uppdateras lika ofta som innan! Har haft lite bloggtorka, och får ingen riktig energi när det bara regnar och man inte tar för sig något... Ska bättra mig, jag lovar!

Kram Maria

3 kommentarer:

 1. Agneta Bååth7/8/12 8:46 fm

  Hej!
  Ja, visst är det jobbigt med vädret...
  Förstår att ni drar iväg en sväng :-)
  Ha en bra dag i Karlstad :-)

  SvaraRadera
 2. Sötnosen, vad gullig hon är som vill göra samma som pappa :) Tusen tack för boktipsen, jag har inte läst dem som jag ska kika mer på dem innan jag beställer böcker nästa gång! kram Elin

  SvaraRadera
 3. Hej
  Vilka söta bilder på far och dotter. Förstår att Du känner dig besviken på vädret, när jag läser det Du skriver. Själv tycker jag att sommaren har varit bra. Men det är väl annat när man är ledig jämnt. Det skillnad från dig så får jag bättre ork, när det inte är så hemst varmt.
  Kram/Gun

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3