onsdag 8 augusti 2012

Bort med tandtrollen...

Ebbas har hittills fått två stora framtänder och ett litet gryn nere i nederkäken.
Igår när vi gick på stan gick vi in på Apoteket och köpte en tandborste och en tub med tandkräm till henne. Lika bra att vänja henne och kanske skrämma bort ett eller annat tandtroll.
Ebba tycker det är jättekul när vi (jag och hennes pappa) borstar våra tänder, då tittar hon och flinar. Hon tycker nog att det låter roligt, så det är väl bara att hoppas att hon tycker det är lika kul när det är hennes tänder som ska borstas...

Den nya tandborsten, greppvänlig och bra
Ebba fick ha tandborsten och "borsta" lite själv en stund. Det tyckte hon var riktigt skoj! Vi får se hur länge det håller i sig ;-)

Idag har vi inte gjort många knop här hemma. Imorgon ska vi iväg på eftermiddagen och fira morfar som fyller år. Vi fixade en liten present när vi var på stan med Maria och Love igår.
Också är det dags att börja göra i ordning Figge för ännu en utställning. På lördag åker vi till Askersund och tävlar igen. Det får bli de två utställningarna för oss den här sommaren, så får vi se om vi kanske åker på något mer till hösten.

Nu ska vi se färdigt på handbollen, sen blir det ombyte till pyjamas och en flaska välling för Ebba innan hon ska i säng.

Kram Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3