torsdag 30 augusti 2012

Förbereder oss för höstrusk och vinterkyla

Ebbas ettårsdag närmar sig med stormsteg!
Häromdagen fick jag syn på en Bobby-car i en "köp och sälj-grupp" på Facebook. En kompis som bor i närheten av vart den fanns erbjöd sig snällt att köpa den och frakta den till en annan vän. Tusen tack för det Linda-Marie!
I tisdags efter att vi varit och besökt öppna förskolan och babycafét åkte vi och fikade hemma hos Karin och hämtade upp det nya "fyndet". Det var väl meningen att hon skulle ha fått den i födelsedagspresent, men hon fick börja använda den på en gång. Så igår när det var så fint väder ute fick hon testa den ute i trädgården. Hon tyckte den var rolig, framförallt tutan.

 
 
 

Idag har jag och Linda gått runt på Bergvik och shoppat lite. Vi passade på att köpa en varsin Polarn och pyret overall till de små när det var 20% rabatt idag. Den blir nog riktigt bra när det börjar bli lite kyligare höstväder ute. Sambon passade på att köpa lite ytterkläder till henne när han var på västkusten och Sportshoppen hade bra rea. Termobyxor och jacka från Didriksson och ett fodrat regnställ från Swedmount. Så nu ska inte dåligt väder stoppa oss från att vara ute och leka i höst och vinter! De kläderna är dock väldigt stora än, så overallen jag köpte idag kommer passa bättre nu i höst.

Ebba med sin nya overall
Det fick bli en mörkblå, den kommer stå emot lite smuts.
Kläderna som köptes på kusten får stå för det rosa.

Känns dock lite jobbigt att förbereda inför höstrusk och vinterkyla redan... Men snart får vi börja inhandla solcreme och badkläder, för om ett par veckor åker vi till Turkiet, gud va gött det ska bli!

Kram Maria

1 kommentar:

  1. Det är ju ganska smart med fleece inunder som man kan kan ta loss. Gott och ha till hösten. Funderar också på en sån nu, men kanske inte i PoP.

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3