torsdag 14 juni 2012

Nyfiken i en strut

Ju rörligare Ebba blir, desto mer finns det för henne att utforska! Man kan hitta henne lite varsomhelst nu för tiden. Att klättra upp mot babyskyddet så den börjar gunga, inspektera innehållet och rycka ur blöjor, kläder och annat ur skötväskan och jaga Figge är favorit sysselsättningarna just nu när hon är på golvet.

Men oftast hamnar hon vid skänken vi har mellan köket och tv-rummet. Där har jag en låda som vi har lite förpackningar med servetter och sånt. Där tycker hon jättemycket om att stå och prassla och dra i sakerna som finns där.Busfröken!

Idag tog vi en lugn morgon här hemma. Ebba busade en stund efter att ha fått frukost och jag försökte städa undan lite. Sen blev hon trött igen och hon fick sova en stund medans jag läste några kapitel i boken jag håller på att läsa. Härligt med sådana mornar ibland, när man inte har några tider att passa. Men runt 12 kom vid iväg och uträttade våra ärenden, sedan svängde vi förbi hemma hos Linda och Melvin för att ta en fika och låta dem små leka lite.
Linda var lite sugen på att åka till Bergvik och kolla in Polarn och pyrets rea där. Så vi bestämde oss för att åka in. Sambon hämtade upp både Ebba och Figge på väg hem från jobbet så jag fick åka in till stan utan barn. Skönt för honom och Ebba och få lite tid ihop utan mig också!
Köpte en UV-dräkt till Ebba idag, trots att sommaren verkar vara svårstartad så kanske den kommer snart... Annars lär hon behöva en när vi åker till Turkiet i höst!
Sen blev det en titt in på de andra affärerna och jag och Linda hittade lite fint till oss själva för en gångs skull.
Avslutade dagen med ett besök på IKEA för att äta lite och för att handla små förvaringsburkar att frysa in hemlagad barnmat i.

Imorgon är det fredag igen, och dags för Sverige-match i EM! Heja Heja!
Ha en fin kväll, kram Maria 

2 kommentarer:

 1. Den här uppdateringen missade jag inte iaf :)
  Så söt hon är..ute på egna äventyr!
  Oh där är ju favorit lådorna som jag vill ha ;) Måste nog köpa sånna nästa gång jag är i stan.

  Tack för idag!
  Kram på er!

  SvaraRadera
 2. Vad gullig hon är, man ser att hon tycker att hon hittat någonting spännande :) Det är så kul när de börjar upptäcka saker runtomkring, tänkt att en låda med servetter kan vara ett sånt äventyr! Kram

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3