torsdag 7 juni 2012

Massor med djur

Idag har vi varit hem en sväng till Katrin som bor här ute i Värmskog, fast otroligt mycket längre ut i skogen än vad vi gör... Där ute bor dem och har massor med djur. Hästar, mängder av kaniner i olika storleker och raser, marsvin, ankor (+ en tupp), katter och hundar. En del kaniner hade fått små ungar som var så gudomligt små och söta.

Ebba på ponnyn Hugo

Ebba tyckte Hugo hade konstigt "hår"

En utav de gudomliga kaninungarna. Blev ju nästan lite sugen på att skaffa en =)

Figge var också med och fick träffa Katrins nya hund, "Fixen". Han är nu 10 månader gammal och behövde få komma i kontakt med andra hundar. Han hade tidigare bott hos en tjej i Göteborg och fått "åka runt" i hennes handväska. Tror han kommer få ett otroligt mycket bättre liv ute på landet hos Katrin och hennes familj!
Figge och Fixen fick sitta i hundgården en stund under tiden vi gick runt och tittade på djuren. Var lite rädd för att han skulle börja jaga ankorna annars...Ebba blev trött av alla intryck och tog kvällen ganska tidigt ikväll. Men innan hon somnade fick hon bada lite i vasken i tvättrummet. Där satt hon bra och plaskade för fulla muggar =)

Gofisen!

Tack Katrin för att vi fick komma ut och hälsa på idag! Hoppas det blir fler gånger!

Kram Maria

2 kommentarer:

  1. Hej hej, alltid lika roligt att träffa dig å Ebba =) Figge skrutt är alltid lika go.
    Kan inte låta bli och älska din blogg, den är så fin och otroligt rolig att läsa .
    Mvh Katrin

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3