tisdag 12 juni 2012

Bebisträff på Värmskog café

Idag hade jag tänkt att åka till öppna förskolan och bebiscaféet. Jag och Ebba gick upp imorse och gjorde oss i ordning, åt frukost och klädde oss när vi fick ett sms från Linda som sett på Facebook att det blev stängt pga VAB idag. Tråkigt, men så är det ju ibland!
Strax efteråt fick jag sms från Maria, och vi kom överens om att träffas på cafeét här i Värmskog istället. Så vid 11-tiden kom hon och Lisa upp med deras bebisar, Love och Stella. Vi hade det supermysigt, satt och pratade och åt räksmörgåsar. Bebisarna satt nöjda i varsin matstol och var nöjda med tillvaron de också.

De söta små trollen, Ebba, Love och Stella.
Foto: Maria Opperud

De bytte ägare på cafeét till den här säsongen. Jag tycker det blivit jättebra! De har byggt ut lokalerna och har ett helt nytt inglasat "uterum" och sedan en massa små fina utemöbler vid vattnet där man kan sitta om det är fint väder. Vädret var hyfsat, men ganka ostabilt så vi satt inomhus idag.
Har ni inte varit här på ett tag, så ta er en sväng inom och ät gott fika eller en räksmörgås!

Tack så mycket för idag, tjejer och bebisar!
Imorgon ska sambon jobba igen och jag och Ebba ska träffa Linda och Melvin och ta en promenad inne i Karlstad, då får även vovvarna följa med!

Ha en fin kväll! Kram Maria

3 kommentarer:

 1. Så söta!! Det får nog bli en tur till Värmskog i sommar verkar det som. Längesedan nu.

  Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. det såg jättemysigt ut. Jag blev så himla besviken när det blev inställt, jag vaknade redan 7:15 och gick upp och gjorde mig i ordning för att det inte skulle bli stressigt. Men Värmskog kändes lite för långt tyvärr, jag hade ett möte på univ efter lunch.
  Hoppas vi ses nästa tisdag!
  kram Frida

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var jättemysigt! Men förstår att du tyckte det var långt när du hade andra planer under dagen inbokade!
   Jag blev också jättebesviken när det blev inställt, men det blev ju trots allt väldigt bra för oss ändå! Nästa tisdag får det inte vara inställt!
   Kram Maria

   Radera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3