söndag 20 maj 2012

På besök i Mariestad

I torsdags, på Kristi himmelfärdsdagen, åkte vi till Mariestad över dagen för att hälsa på Ebbas farmor och farfar som bor där nere större delen av sommarhalvåret.
Vi tajmade in resan med Ebbas sovtider och lyckades att få henne att sova hela vägen både dit och hem.
Farmors väninnan Ulla kom även hon på besök för att hälsa på Ebba som hon inte träffat sedan i julas. Tänk vad mycket det är som har hänt sen i julas. Då tyckte vi att det var kul att se henne kunna greppa och hålla i saker och hon satt mest i sin babysitter. Nu däremot har vi en tjej som mest sitter och hoppar i knät, vill framåt, klättrar och klänger på det mesta. Och babblar på som bara den, jag undrar faktiskt vad det är hon pratar om. Man borde ha ett bebislexikon ;-)

Kunde inte låta bli att köpa ett sista Newbieplagg åt henne sist vi var på stan.
Jag tycker dessa klänningar är så gudomligt fina!

Vi tog med oss leksakslådan så hon hade något att leka med.

Ebba och hennes älskade docka "lillebror".

Igår var Linda, Nicke och Melvin här. Vi grillade lite, men fick lov att sitta inne och äta, för än så länge har vi inte kunnat njuta av ljumna sommarkvällar, något vi verkligen längtar efter nu!

Alltid kul att träffa andra och vi är så glada över att vi träffat så många nya vänner nu när vi fått barn!

Idag har vi en liten slappardag. Njuter ute i trädgården när solen kikar fram, gör det enkelt och äter lite rester till middag, Ebba tog sig en ordentlig sovstund på nästan 3 timmar och jag har hunnit läsa lite i en bok. En skön söndag helt enkelt! Vad har ni hittat på idag?

Hoppas ni får en skön avslutning på helgen! Kram Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3