måndag 21 maj 2012

Första sommardagen!

Sommarvärmen har kommit hit!!! Förhoppningsvis för att stanna!
Vi har varit ute större delen av dagen idag. Ebba gillar att sitta i sin vagn och kolla på allt som händer runt omkring henne. När hon inte är nöjd i vagnen längre brukar jag lägga ut en filt med lite leksaker på. Men hon är inte direkt stillsam på filten längre, hon är riktigt nära på att krypa, men än så länge skjuter hon bara ifrån och ålar mer än kryper.

Tyckte hon blev riktigt söt i solhatten vi köpte sist vi var inne i stan
Dessutom tycker jag bilden blev riktigt fin för att vara en iPhone-bild

Goding!


Såg ganska tidigt att hon var trött efter att ha varit ute så mycket så jag gav henne gröt tidigare än vad jag brukade. Då somnade hon under tiden jag matade henne, men nästan hela portionen gick ner innan jag bäddade ner henne i ena soffhörnet. Men hon fick bara sova en liten stund, jag vill gärna att hon ska fortsätta med sin kvällrutin och somna för natten vid 20-21 tiden.
Men det märks att det tar mycket på hennes krafter att vara mycket utomhus och att börja lära sig krypa för hon har den senaste veckan sovit mer än vad hon gjort tidigare.

Imorgon ska vi åka till öppna förskolan och träffa andra mammor och bebisar på babycafé. Efter det ska jag och Linda ta oss en tur till Esters Café i Långserud. Jag tycker det är så mysigt där och det är kul att visa Linda lite smultonställen eftersom hon inte bott här så länge.

Ha en fin kväll! Kram Maria

2 kommentarer:

  1. Å vad härligt det såg ut där på filten! skön tid att vara föräldraledig, eller hur?:) Va söt Ebba var när hon pratade med sin "lillebror". Vi tycker att hon är lik H på många kort, som hon såg ut i samma ålder:)

    SvaraRadera
  2. Oh vilken fin bild på härliga Ebba!
    Vi ses imorgon :)

    Kram

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3