onsdag 9 maj 2012

Ljusparty

Efter att både haft och varit på ett par Me&I-partyn så var det dags att testa på ett ljusparty. Det var Linda som hade ett party den här gången. Min tanke var att bara åka dit, vara lite social, fika och prata lite. Också hade jag spanat in en fräsch spray som man kan spraya i hemmet, på kläder, i gardinerna och sängkläderna för att det ska dofta gott. Det slutade dock med att det blev en beställning på lite av varje... Nu ska det minsann dofta gott här hemma!
Dessutom ska jag vara värdinna för ett eget party i slutet av juni... Vill ni komma, hojta till!

Ett litet utbud av vad som fanns att beställa...

Jag passade på att skjutsa sambon till jobbet och handla innan jag åkte till Linda idag. Det ledde till att vi blev lite tidiga och Ebba och Melvin fick leka lite i hans nya lekrum som Linda fixat iordning de senaste veckorna. Superfint blev det och bebisarna tycktes trivas bra där.Trots att det fanns mängder med leksaker så vill båda leka med samma


Imorgon är det sista gången på babyrytmiken för den här terminen. Men vi tycker det är så trevligt att åka dit och sjunga, så vi har anmält oss till nästa termin också! =)
På kvällen ska vi åka in till Karlstad och vara med på Vårruset. Vi som hänger nere på öppna förskolan på babycafé har ordnat så vi har 2 lag anmälda. Tyvärr är det lite i senaste laget när starten inte är förrän 19.20 och Ebba i princip brukar ta kvällen då... Men de små får väl somna i vagnen!

Nu ska vi snart gå upp och lägga oss! Det blir en lång dag för oss imorgon!
Kram Maria

3 kommentarer:

 1. Hej!

  Skoj att det blev lite inhandlat.

  Vilka sötingar och vilket fint rum.

  Hoppas ni mår bra och att ni har sköna dagar! Kramar!

  SvaraRadera
 2. Dixie hade nog oxå uppskattat sånt, men har för bövelen inte tid =(

  SvaraRadera
 3. Ja, verkligen! Detta väder är inte så kul. Speciellt som hundägare. Vi får knappt ut Nenya när det är sånt här väder. Hon har blivit lite bättre med åren men är fortfarande en kamp att få henne att gå längre än ner för trappen.
  Jag väntar på att vädret ska bli bättre så jag kan så i mina pallkragar.
  Ska du så nåt i år?

  Vad ska ni göra i helgen?

  Kram Maria

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3