tisdag 22 maj 2012

Äppelblom och födelsedag

Nu har äppelträden slagit ut i blom! När körsbärsträden och äppelträden blommar är våren som finast!
Men med det här vädret vi har får man nog säga att det är sommaren som är här!

Ebba och jag gick upp och åkte iväg till öppna förskolan och babycafét i morse. Det var en lagom skara mammor och bebisar där idag. Det är alltid trevligt när det är många där, men lokalerna är så otroligt små så det blir lite väl trångt när bebisarna ska sitta på golvet och leka. Om några dagar ska det beslutas om de får ta över en bättre anpassad lokal på gymnasieskolan, det håller vi givetvis tummarna för!

Efter dagens café åkte jag och Linda vidare till ett annat café, nämligen Esters café i Långserud. Det är så otroligt mysigt där tycker jag. Där finns det både inredningsbutik, loppis, försäljning av Pelargoner och rosor också har dem några bord där man kan ta en fika eller äta lunch. Ett bra ställe, men tyvärr så var vi tvugna att bära på Ebba och Melvin och då var det lite svårt att kunna titta ordentligt på det allt det fina. Men jag kunde inte hålla mig, utan handlade lite småsaker =)

När jag sedan skulle åka och hämta Figge som var hos mina föräldrar var Ebba så trött så jag beslöt mig för att hon kunde få sova ute i vagnen en stund. Hon somnade gott under äppelträdet =)

Sussar gott i vagnen

Idag är det ju en speciell dag. Ingen har väl missat att prinsessan Estelle döpts idag. Men det är även Ebbas farfars födelsedag! Vi skickar ett stort grattis till honom, hipp hipp hurra!!!
Grattis pappa/farfar på födelsedagen!Nu ska försöka på Ebba i säng, det märks att värmen tar hårt på krafterna!
Kroppen blir ju alldeles chockad när det blir sådana här väderomslag, men nu får man ju verkligen inte klaga! Det är ju värme och sommar vi vill ha =)

Ha en fin kväll! Kram Maria

2 kommentarer:

  1. sv: Ja, sommaren är äntligen här! Så underbart! och vill du har tips på världens bästa solhatt finns den på Åhlens. Solskyddsfaktor 50 och med stooooor sån där skärm bak i nacken och även större fram. 99 kr! :)

    SvaraRadera
  2. Det är alldeles underbart nu!:)
    Rolig dag ni haft.
    Kram Maria

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3