söndag 13 maj 2012

Åka kundvagn

Ebba har nu blivit såpass stor så att man kan ha henne sittandes i sitsen på kundvagnarna. Innan har jag bärt med mig henne i babyskyddet (den första bilstolen) och satt ner den nere i kundvagnen och kört runt henne där medans jag handlat. Men nu är hon mer nöjd om hon får sitta med där uppe och titta och jag får även plats med mer varor i vagnen!

I fredags var vi med mormor och morfar en tur till Edsvalla och Ö&B när sambon jobbade kvällen. Jag handlade inte så mycket mer än tandkräm, ostkrokar och Bullens Pilsnerkorv. Man skulle ju kunna tro att jag var ungkarl haha

Ebba med sina nya gröna jeans i kundvagnen på Ö&B

Att se sig själv i en spegel är riktigt skoj!

Idag tog vi oss en tur in till Karlstad igen, innan det var dags för kalas ute i Segerstad för Rasmus. Vi köpte en ny bilbarnstol till Ebba, en Britax Maxway, blev det tillslut. Tror vi kommer bli nöjda med den! Också blev det en tur till Stuvbutiken för att köpa lite mer golvlist och lite rördelar för att kunna sätta upp blandaren över hon i tvättstugan.
Vi hann även med en sväng in på IKEA, jag ville visa sambon en garderob som jag fastnat för och sedan köpte jag lite mer prylar till Ebbas lekrum så jag kan fixa iordning lite där snart.
Sist men inte minst avslutade vi med ett besök på Biltema för att handla lite grejer till gräsklipparen. När sambon sprang runt där inne roade jag och Ebba oss lite på egen hand...

Wrooom Wrooom - Ebba testar en fyrhjuling


Också gick det ju jättebra att sitta nere i kundvagnen...

Nu är sambon ledig i fyra dagar, vi får väl se vad vi hittar på då. Men det blir nog mest att vara hemma och greja. Fixa iordning på altanen ifall värmen och solen har tänkt sig hit snart så man kan sitta och må gott där ute...

Hoppas ni haft en fin helg! Kram Maria

4 kommentarer:

 1. Sötnos :)

  Hoppas ni haft en fin helg! Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Oj vad go och glad hon ser ut. Ja det är ju jätteskönt att slippa bära omkring på en bilstol! Filip hade dock förkärlek till att suga på låset i kundvagnen i början (superäckligt jag vet) haha.
  Imorgon får ni klara er utan mig på babykaféet, jag ska till Univ.

  kramkram

  SvaraRadera
 3. Otroligt skönt! Fyller 30 i slutet av maj så nu är det väl bara att planera inför det istället. Nej, jag ska faktiskt inte slå på stort utan bara ha ett vanligt kalas som jag brukar. :) Kram!

  SvaraRadera
 4. Hihi... det är verkligen skoj nu när de små kan sitta upp i kundvagnen och vara med.

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3