söndag 29 april 2012

Tapetserat i lekrummet

Ebba brukar alltid sova en stund på förmiddagarna, en timme efter att hon fått frukost brukar det vara dags för en tupplur om vi är hemma. Idag hade vi som mål att komma igång med tapetseringen i lekrummet när hon somnade. På dagtid brukar hon få ligga i vagnens mjuklift och sova, men nu när hon blivit så rörlig kan hon lätt rulla över kanterna och jag vågar inte ha den ståendes i soffan längre. Så när hon sovit i ca 10 minuter försökte jag att ställa ner den på golvet. Men Ebba vaknade och var klarvaken... Typiskt!
Så vi fick ta till plan B, ringa till farmor och farfar och fråga om inte dem kunde komma och underhålla Ebba en stund. Dem var inte alls svåra att övertala utan kom hit nästan med en gång. Efter en stund blev Ebba trött igen och farmor fick ta en premiärtur med henne i vagnen. När hon sedan kom tillbaka sov Ebba så gott i vagnen, helt underbart väder att få sova ute i nu! Vi var även klara med tapetseringen lagom tills dess så det var riktigt lyckat!

Två våder har kommit upp och här ser ni även hur den bryter mot den nymålade väggen
Nästan färdigt...

Vi har bestämt oss för att lägga samma golv som vi har lagt inne i tv-rummet

Ebba tycktes gilla den nya tapeten, och det är hon inte ensam om ;-)

Efter att vi duschat och gjort iordning lite lunch gick vi ut i trädgården en stund. Ebba tycker om att bara sitta och titta sig omkring och det är skönt att få lite frisk luft!

Imorgon ska vi köpa hem golvet och förhoppningsvis hinner vi lägga det på tisdag!

Hoppas ni haft en härlig helg! Kram Maria

2 kommentarer:

  1. Hej!

    Så fint!

    Kikar in för att önska er en fin valborg. Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Vilken söt tjej ni har och med en liten blir det inte alltid som man har planerat ;) Oerhört fin tapet ni valt. Önskar er en fin helg.

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3