lördag 28 april 2012

Färdigmålat

Idag har vi varit hemma hela dagen. Ebba bjöd oss på en sovmorgon och vi kom inte upp förrän efter 10. Verkligen lyxigt när man är småbarnsföräldrar! =) Är det en tillfällighet att jag har fått både en morgontrött hund och dotter, eller har min morgontrötthet smittat av sig tro?

Efter att vi kommit upp och fått i oss frukost satte jag igång och måla Ebbas rum en sist gång. Den vita nyansen vi valde går bra ihop med det vita i tapeten vi valt som fondvägg så jag känner mig nöjd! När jag målade tog sambon en promenad med Ebba och Figge och hon sov kvar ute i vagnen och vaknade lagomt tills jag var klar med målandet...
Imorgon är det tänkt att vi ska tapetsera fondväggen, ska bli så spännande att se hur den kommer göra sig i hennes rum!

Ebba har börjat gilla sina gym igen, men nu vill hon gärna sitta och leka i dem. Perfekt att placera henne i Bumbon också, då kommer hon ingen vart och man vet vart man har henne ;-)Älskade lilla vän!
Hoppas ni haft en härlig lördag, imorgon hoppas jag kunna bjuda er på lite bilder från renoveringen.
Kram Maria

1 kommentar:

  1. Oj, vad hon växer, måste nog snart ta en tur och hälsa på:) Det går så fort, så fort...snart kanske hon kryper iväg från gymmet också, då är friden slut Maria;))Ha en bra helg ni också!

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3