lördag 14 april 2012

Små söta möbler

Igår var jag, Ebba hos mina föräldrar när sambon jobbade kvällen. Vi tog en promenad tillsammans med Ebbas kusiner Emil och Rasmus på eftermiddagen. Ebba somnade som vanligt en stund i vagnen och när hon vaknat och fått lite att äta gjorde vi oss iordning och skjutsade hem kusinerna till Segerstad. Det blev även ett stopp vid Segerstads gårdsbutik. Min syster hade fått nys om att de sålde ut barnmöbler, så det var vi ju givetvis tvungna att kolla in nu när det snart är dags att börja inreda Ebbas lekrum!
Bilder lånade från traotto.se
Det konstiga collaget har jag gjort själv...

Jag fick bordet och två stolar för 300 kronor! Ett riktigt fynd visade det sig när jag kollade på nätet och såg att ordinarie pris på bordet var 599 kr och stolarna 299 kr/st. Tycker jag är riktigt duktig på att fynda faktiskt!

Där gårdsbutiken ligger håller dem även i hundkurser mm. Så de var återförsäljare av Klass färskfoder. Figge åt mycket sådant när han var yngre och var så kräsen med maten. Jag köpte en kartong åt honom, tyckte han var värd lite variation på maten!

Idag har det varit otroligt härligt väder här i Värmland. Förstår att det är snökaos i de östra delarna av Sverige, tycker faktiskt riktigt synd om er! Nu får det vara nog med snö och vinter tycker jag!
Sambon tog och spacklade väggarna i Ebbas rum i morse efter att vi ätit frukost. När Ebba började bli trött och ville ta sin förmiddagslur klädde vi på oss och gick ut på en timmes promenad allihop.
Ha en fin lördag allihop! Kram Maria

2 kommentarer:

  1. Så fina möbler!

    Ha en fin lördagkväll!

    Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Nu har vi också spanat in Babblarna;) fina barnmöbler, det blir spännande att se hur ebbas rum blir. Att det blir riktigt mysigt kan vi redan räkna ut:)Ha det gött!

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3