onsdag 25 april 2012

Kalas i Segerstad

Idag var jag upp på en hälsokontroll på företagshälsovården. När vi ändå var i närheten så åkte vi hem till mina föräldrar och hälsade på. Ebbas kusiner var där och skulle skjutsas hem och eftersom min syster fyller år idag så åkte vi med och firade henne lite innan vi åkte hemåt igen.


Min syster och jag har verkligen lika smak på inredning. Vitt, grått och lantlig stil är vår grej! Hon blandar gammalt och nytt på ett sånt bra sätt och är kreativ och duktig på att fixa.

Hennes senaste projekt var att fixa en sänggavel av gamla SE-pallar

Vardagsrummet
Gillar det fina gamla bordet
Ebba och mormor
Ebba gillade att prassla med det fina presentpappret.

Ebba blev trött av att vara på kalas och slocknade så fort hon fått i sig kvällsmaten.
Imorgon är det dags för baby-rytmik igen. Det har varit inställt de två sista torsdagarna nu eftersom det varit påskstängt och sedan blev "fröken" sjuk förra torsdagen. Så nu är vi riktigt sugna på att komma iväg och sjunga. Det kommer bli trist senare i vår när det är slut tycker jag! Då får vi hitta på något annat kul, det är alltid kul att komma iväg på lite aktiviteter lite då och då. Det är nyttigt för både mig och Ebba, bara det inte blir för mycket av det goda.

Kram Maria

2 kommentarer:

  1. Bilder kommer imorgon :)
    Jag tycker nästan de var små i storlekarna.. Köpte allt i 80 och de sitter bra redan nu, fast Alma har 68/74 i byxor och 74 i tröjor. Ena tunikan var lite stor, så den väntar vi nog med, men ska ta bilder när hon har det på sig imorgon! Så får du se :) Alma är ju 72-73 lång nu! :)

    SvaraRadera
  2. Sv; Det kommer att vara storlek 68 som hamnar på Bloppisen denna gången.

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3