tisdag 3 april 2012

Fotodag

Förra veckan när jag och Linda knäppte en massa bilder på våra små så blev vi inte riktigt nöjda. Både med resultatet och med vad vi hann med. Tiden bara rusar ju iväg när vi håller på, och det blir en del klädbyten, matningar, sovstunder och annat som gör att man får ha gott om tid på sig om man ska lyckas bra. Men nu tycker vi att vi fick en hel del kort som vi kan fylla deras fotoalbum med och kanske ett och annat som kan vara värt att rama in.
Vi kommer säkert fota dem flera gånger, men det är ju lite roligare att vänta ett tag mellan gångerna så man märker lite skillnad på dem och deras utveckling.
Vi har dessutom riktigt skoj när vi fotar och håller på, det blir många skratt och förhoppningsvis ger bilderna mycket glädje i framtiden!

Det vi har konstaterat är att det inte alltid är de perfekta bilderna som man är ute efter. Det är kul när man har bildserier där man kan följa hur dem rör sig, kroppspråk och minspelet dem gör. Också får man ju tänka på att vi inte är några duktiga och utbildade fotografer utan endast gör det för att det är så jäkla skoj och för att det är kul att ha det som minne. Åldern de är i nu kommer ju liksom aldrig tillbaka!

Ebba blev lite extra busig med Melvins keps på sig, 6,5 mån gammal


Den fina tunikan från Polarn och pyret fick Ebba i julklapp av Katrin, Micke och Elis
Nu passar den och den är så härlig och fin i färgerna!


Finaste Melvin 4 månader gammal

Skön och avslappnad stil

Här var några av bilderna vi tog. Det är lite oskärpa i vissa och allt är inte helt perfekt! Men jag gillar dem ändå ;-) Visar säkert fler bilder en annan dag. Det togs en och annan bild med påsktema också, men de bilderna får vänta tills helgen...

Idag har vi varit på baby-café, där var en säljare från Me&I.. Det var tredje gången jag såg den här kollektionen, och den här gången lyckades jag gå därifrån utan att köpa något!
Efter cafét tog vi en promenad ihop med några av de andra mammorna. Fikar man så måste man gå på en promenad och bränna bort lite av det onyttiga efteråt. Också sover bebisarna så gott i vagnarna efter att ha fått så mycket intryck och busat en stund. Win Win, helt enkelt!
Ikväll har vi sett Färjestad förlora och det är bara att gratulera Brynäs till finalplatsen!

Kram Maria

3 kommentarer:

 1. Härliga bilder!
  En super skoj dag. Mycket skratt, bra bilder och god paj!
  Kram på er! /Linda & Melvin

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga & fina bilder ni fick på dom :) Det är ju så kul att ta massa kort på dom små<3 Vi syns på babyrytmiken imorgon.. Kramar Caroline & Lovisa

  SvaraRadera
 3. Fina bilder med mycket personlighet :)
  Önskar er en riktigt Glad och skön påsk!
  Kram Maria

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3