lördag 24 mars 2012

Ute och gungar

Idag fick vi en riktigt härlig sovmorgon allihopa! Ebba sov till 10-tiden, hon var nog sliten efter alla intryck de senaste dagarna kan jag tänka mig.

Efter lite frukost åkte sambon ner till sina föräldrar och hjälpte till med däckbyte på deras bil. Jag, Ebba och Figge tog oss en promenad dit, och anlände lagomt tills däckbytet var fixat. Vagnen är verkligen sövande och Ebba somnade ytterligare en stund och fick sova kvar ute i det härliga vårvädret. Hon vaknade lagomt till det var dags för lite fika innan vi begav oss hemåt igen.

På eftermiddagen åkte vi och handlade lite och passade då på att ta min bil och byta däck på den också. Så nu är det vår även för "gula faran", det gillar vi!
Ebbas mormor och morfar hade varit in till stan och passat på att köpa med en gunga till Ebba att ha i deras gungställning i trädgården. Den fick ju givetvis invigas och hon verkade gilla att sitta där och åka lite fram och tillbaka. Kusin Emil satt bredvid i en annan gunga och det var ju givetvis skoj att kolla på!

Gung gung =)

Man märker tydligt på Ebba att hon inte är en liten bebis längre. Numera vägrar hon i princip att ligga ner i vagnen, hon ligger bara och gör "sit-ups" och ska upp till varje pris. Om hon inte är trött och sömnig och vill ligga ner och vila förstås... Så nu de senaste dagarna när jag varit ute och gått och varit på stan med henne så har jag fått höja upp liggdelen så hon halvsuttit med kuddar bakom ryggen. Idag tog jag bort liggdelen och lät henne sitta i sittdelen istället, det gillade hon. Hon satt och kollade sig omkring och gillade läget tills hon blev sömnig och jag fick fälla ner henne. Min stora tjej, vart tog den lilla skruttan vägen egentligen? =)

I kön på väg in till Barnmässan igår

Hoppas ni haft en härlig lördag och kunnat njuta ordentligt av vårvärmen!
Kram Maria

2 kommentarer:

  1. Ja, det blev i värmskogs kyrka. Tänkte vara i Grums först men det visade sig vara ett dop efter vårt och de hade bokat lokalen att vara i efteråt så det blev lite krångligt. Vi blev erbjudna att åka till solbergskyrkan och ha fikat där men vi ville ha allt på samma ställe så då blev det värmskog! Mamma blev glad, som ju bor där! :D Vi ska inte ha så stort dop. Kankse kommer 25-30 st som mest. Får man låna porslin och sånt där?

    SvaraRadera
  2. Prästen vi kommer ha är Madeleine! :)

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3