lördag 10 mars 2012

En liten lördags-hälsning

Här sitter vi och myser i soffan och kollar på melodifestivalen. Snart avgörs det vem som får representera Sverige, jag håller alla tummarna jag har för att det blir Loreen som vinner!

Dagarna swischar förbi just nu tycker jag. I torsdags var vi som vanligt på rytmiken på morgonen. Efteråt var det meningen att vi skulle äta lite lunch ihop med några andra mammor och sedan gå på en barnvagnsmarsch. Det trista snöovädret som drog förbi gjorde att vi tappade sugen på att gå så jag och Linda bestämde oss för att ta med oss våra små på en utflykt till IKEA istället. Det är så barnvänligt att gå runt där, sitta i restaurangen och äta lite och strosa runt bland avdelningarna och alltid är det ju något som får följa med hem ;-)

Ebba provsatt IKEA:s barnstol, och den funkade ju utmärkt!
                                    Såhär glad blir man när man får smaka lite puré, NAMNAM

Jag köpte med en sådan här variant på matstol till Ebba. Den duger nu när hon är liten, så kan vi köpa en mer ordentlig stol till henne när hon inte behöver "baby-delen". Tack för era goda råd och kommentarer både här på bloggen och på Facebook!
I slutet av varuhuset finns ju en fynd-avdelning, Linda ville kika in där och hittade en superfin och bra dyna där. Den hörde egentligen till en schäslong, men den kommer bli super som en dyna att sitta och läsa sagor på i Ebbas myshörna som hon ska få i sitt lekrum.
Tack Linda och lilla söta Melwin för en trevlig eftermiddag!

Idag åkte jag, Ebba och Figge och besökte mina föräldrar på eftermiddagen. Mamma och jag hjälptes åt att baka lite gott inför morgondagens Me&I-party som jag ska vara värdinna för. Det ska bli riktigt trevligt, ser fram emot att få titta lite närmare på den nya kollektionen. Och för att umgås med vännerna som kommer som gäster förstås ;-)

Nu ska jag se på den spännande upplösningen! Ser ju bra ut för min favorit =P
Ha en fortsatt trevlig helg! Kram Maria

3 kommentarer:

  1. Godmorgon!

    Vad roligt att höra att lill-tjejen var på sitt bästaste humör på dopet. Tänk vad sömnen gör. Vad pigga och glada barn man får om de sover ordentligt.
    Vi har ju helt otroligt bra nätter med Svante. Han sover från ca 20.00 till 06.00 varje natt. Det är ju en dröm.
    Men det dåliga är att han är svårt att få sova på dagarna. Och det är ju kanske inte så konstigt eftersom han sover så bra på nätterna.
    Men han blir ju så trött och ledsen på dagarna speciellt framåt femtiden om han inte sovit ordentligt.
    Igår gick jag och la mig med honom och vi sov 1½ timme på eftermiddagen. Resten av eftermiddagen och kvällen var han på strålande humör.
    Svårt det där! Är det bäst att ha en sovande unge hela nätterna, eller en pigg pojk på dagarna?!??!!
    Hur är er lilla tjej? Sover hon mycket på dagarna?

    Mysigt med en tripp till IKEA. Gjorde ni rätt i om det var skit väder ute.
    Vi fick också snö. Men på morgonen därpå var det borta. Snabba puckar :) Tack och lov!
    Vädret är just nu på Tv4 ser jag. Imorgon kommer det bli kanon väder :D
    Har ni börjat med sittdelen till Ebba?

    Vi har en öppna förskola i kyrkan här i Mosås. På fredag förmiddagarna är det träff. Grann-tjejerna brukar gå dit. Och jag har tänkt att följa med någon gång men hittills har det krockat med en massa annat.

    Ja, nu har jag nästan skrivit en hel uppsats :)
    Hehe, hoppas du orkar läsa!

    Ha en fin fin söndag! Kramar Maria

    SvaraRadera
  2. Jag och H tycker Ebba ser så himla nöjd ut på alla bilder!:)

    SvaraRadera
  3. Men sötungen, alltid så glad verkar hon :) Jag har inte hunnit läsa bloggar i veckan och ser nu att du både fyllt trettio och att ni haft haft dop, stort grattis till er båda :) Vad kul med me and i party också, det blir jag själv lite sugen på att ordna faktiskt, nu när det fanns molnkläder och allt! Kram

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3