tisdag 6 mars 2012

Amningskudde - Ett riktigt bra köp!

Det händer otroligt mycket i Ebbas utveckling just nu!
På bara några veckor har hon gått från att sitta stadigt i våra knän till att i princip kunna sitta själv utan stöd. Hon blir oftast lite vinglig om hon är rak i ryggen, men om hon lutar sig framåt och tar tag i sina fötter eller grejar med någon leksak så har hon riktigt bra balans och sitter riktigt stabilt och bra!
Amningskudden används numera flitigt som stöd ifall hon faller åt sidan eller bakåt så hon inte slår sig. Tänk vilket bra köp det var, jag råder alla som ska ha barn att införskaffa eller sy sig en sådan!
Jag har använt våran varje dag och till allt möjligt. I början var det otroligt mycket lättare att få henne att lägga sig mer rätt vid bröstet och det avlastar axlar och ncke att slippa sitta och hålla henne i timtal varje dag. När hon sedan blev äldre och inte ville ligga ner och titta upp i taket så fick hon ligga lutd mot den, men kom upp såpass att hon var nöjd och kunde se omkring. Och nu använder vi den som sittstöd när hon lär sig sitta!


Titta vad bra det går!

Idag har vi varit nere på öppna förskolan på förmiddagen. En gammal barndomsvän som numera bor i Göteborg var här på besök hos sina föräldrar var där idag med hennes 3 veckor gamla Edmund. Otroligt kul att få träffas igen och att få se det lilla knytet! Det är när man ser nyfödda bebisar som man inser att ens egen blivit rejält mycket större. De blir stora så himla snabbt, snart är de inte ens bebisar längre...

Nu kommer snart sambon hem från jobbet så jag ska börja förbereda maten litegrann, magen kurrar!

Kram Maria4 kommentarer:

 1. Lotta, Crespo & Räjza6/3/12 2:23 em

  Hon är så gudomligt söt, Maria!! Man blir ju alldeles varm i hjärtat när man ser den sista bilden!!!

  SvaraRadera
 2. Håller helt med! Amningskudden är skitbra att ha! Till allt möjligt! :) Sötnöt till flicka det där! :)

  SvaraRadera
 3. Använder också amningskudden till samma saker. Det är toppen.

  SvaraRadera
 4. Åh vilka fina bilder på din tjej :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3