måndag 5 mars 2012

30

Igår fyllde jag år, 30 år!
Jag blev firad i lördags i samband med Ebbas dop, fast det var ju mest Ebba som var i fokus och det passade mig alldeles utmärkt!
Släkten firade mig på dopet och sen följde lite kompisar med oss hem efter dopet så vi satt och pratade och umgicks en stund, mycket trevligt!

Igår var det ju en lugn och skön dag efter att ha stressat, pysslat och grejat inför dopet en längre tid.
Ebba vaknade lagomt tills det var dags att stiga upp och sätta sig i soffan och kolla på starten av Vasaloppet. Sambon följde också med upp och gjorde iordning varm choklad och mackor till oss, precis som det ska vara på Vasalopps-söndagen.

Varm choklad med maschmallows, smaskigt och lyxigt värre!

Efter att ha suttit och myst i soffan och sett Brink vinna för tredje året i rad, fick Ebba komma ut på en promenad och sov några timmar ute i vagnen innan svärföräldrarna kom upp till oss och lunchade lite på all mat som blev över sen dopet. Inte fy skam!
På eftermiddagen åkte vi hem till mina föräldrar och fikade lite med tårta innan vi åkte hem och hade en mysig kväll här hemma. En riktigt härlig helg, men nu är det nästan lite skönt att det är vardag igen, lite äldre och med en döpt dotter =)


Doppresenter och mina presenter visar jag i ett inlägg en annan dag.
Nu börjar Ebba bli trött så jag ska lägga ner henne i vagnen och gå ut på en promenad!

Hoppas ni haft en bra helg! Kram Maria

1 kommentar:

  1. Ja, hoppas du vilar ut ordentligt nu! Det kostar på att fylla 30...;)

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3