onsdag 28 mars 2012

Älsklingen!

Igår umgicks jag och Ebba med Linda och Melvin större delen av dagen. Linda fyllde år och eftersom hennes sambo jobbar borta på veckorna så kändes det kul att träffa henne under dagen så hon slapp vara själv hemma på hennes födelsedag.

Dagen började med baby-café på morgonen. Vi fikade och umgicks lite med de andra mammorna och bebisarna innan vi klädde på dem små och la dem i vagnarna. Vi hade med oss hundarna i bilarna (som vi naturligtvis hade i skuggan) och tog med dem på en promenad. Vi gick förbi ICA och handlade med oss lite gott och åkte sedan hem till Linda.
Efter att alla fyra fått mat i magen gjorde vi iordning lite i vardagsrummet. Vi hade nämligen planerat att fotografera dem små lite inför påsk. Jag tog med mig lite olika kläder till Ebba och hade även med lite rekvisita att fota henne/dem ihop med. Resultatet blev lite blandat tycker jag, men några bilder gillar jag. Vi får testa att fota dem flera gånger, för det är riktigt kul och när man får en riktigt bra bild så blir man ju så himla glad och det är kul att framkalla och förstora lite fina bilder att ha hemma.

Jag tycker det här med fotografering blir allt roligare och roligare ju mer jag håller på med det. Men det finns så oerhört mycket att lära sig och jag har så enormt mycket som jag vill bli bättre på. Men viljan finns och jag läser och fotar mycket, övning ger ju färdighet! 

Jag bjuder er på fler bilder en annan dag!
Jag hoppas även att vi får till fler fotograferingar någon dag, det är så kul att arrangera och försöka få till det lite extra bra ibland.
Nu ska vi gå och lägga oss, imorgon är det dags att sjunga och busa på rytmiken igen!
Kram Maria

5 kommentarer:

 1. Åh sitter hon nu lillstumpan? :) Duktig tjej!

  sv: ja, det hoppas vi också :)

  SvaraRadera
 2. Åh, vilka underbara bilder!!

  Läs här http://blogg.alltforforaldrar.se/saratilling/2012/03/26/fragor-2/

  SvaraRadera
 3. tycker du ska satsa på en karriär som barnfotograf! Jättefina bilder:)Men är du säker på att Ebba hade fått mat innan fotograferingen...;)) Ja,tiden går fort som du säger, plötsligt sitter de bara där i kärran och tittar sig nyfiket omkring och själv fattar man ingenting, vart tog tiden vägen???Så NJUT!Trevlig helg. Kram

  SvaraRadera
 4. Svar: Ja precis så är det :) Varför ska småtöser som raggar "följare" hamna högt upp i listorna utan att behöva ha en bra blogg?

  Ni får ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Hej Maria!
  Roligt att du gillade hjälmmössorna, den lila blev såld direkt och det var sista tyget i den färgen. Men jag har många fler söta tyger. Jag tar 125:- för de med skärm och 100:- för de utan skärm. är du intresserad så maila mig ungefär vad du vill ha för färg så kan jag fota lite tyger och skicka till dig. Jag syr i storlek så det passar Ebba!

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3