onsdag 22 februari 2012

Drömmer om vår och sommar

Nu när det blir ljusare, varmare och det droppar från taken kan man ju inte annat än att börja längta efter vår och sommar. De årstiderna är dem jag gillar allra mest, speciellt våren när allt börjar bli grönt och man har allt det härliga framför sig.
Nu när vi har Ebba hos oss blir ju allt så annorlunda. Jag ser fram emot att få klä upp henne i fina sommarklänningar, åka på utflykter, ha picnick, sitta ute på altanen och äta, ligga på en filt i gräset och busa och åka och bada. Det känns faktiskt bra att hon kommer vara över halvåret när våren och sommaren kommer så att hon kommer gilla att vara med och utforska saker. Skönt att kunna ha henne sittandes i vagnen och slippa amma henne vid varje mål. Nu kommer hon kunna äta lite puréer eller gröt om man vill åka bort eller gå ut och äta på någon uteservering eller så.

Jag har börjat skaffa lite sommarkläder till henne, kan inte låta blir det fina.
Än så länge har jag tyckt att det varit lite besvärligt att ha klänning till henne. Brukar ha en body under så att det inte glipar, men de åker ändå upp i ryggen och det blir lite krångligt. Kjolar är tyvärr svårt att hitta till små bebis-flickor, vilket jag tycker är ganska konstigt.
Vi får väl se om det är lättare att ha klänning på henne till våren och sommaren när hon är lite större.

Klänning med flugsvampar från Me&I, Tradera-fynd =)

Prickig skönhet från HM, endast 49 kr

Idag hade jag tänkt att gå ut och gå, men det är rena rama isgatan här utanför så det lockar inte alls. Vi får se hur det går. Ska ta och plocka iordning lite, i eftermiddag kommer prästen som ska döpa Ebba hit och imorgon efter baby-rytmiken så kommer Sara hit.

Ebba roar sig lite i gymmet under tiden jag bloggar.

Nu får vi ta fram bärselen ett tag så vi får något gjort här hemma!
Ta det försiktigt där ute i halkan! Kram Maria

8 kommentarer:

 1. Söta klänningar
  Pappa

  SvaraRadera
 2. Den där prickiga klänningen har jag köpt till Molly också. Supersöt! :-)

  SvaraRadera
 3. flugsvampsklänningen var ju sååå fin!

  sv: Åh så skönt att hon "bara" blev lite kinkig, sånt känns alltid bra i mammahjärtat. Lo sover just nu så jag vet inte om det blitt något än men har bunkrat upp med alvedon ifall :)

  SvaraRadera
 4. Vilka jättesöta klänningar nu blir hon fin i sommar! Kram från Maria

  SvaraRadera
 5. sv: Tack ska du ha :)

  Det funkar bara om jag är i närheten :P Sen fick hon kolla på dem länge innan de gick. Måste ju se så mamma godkänner dem ;)

  SvaraRadera
 6. Jättefina båda två, den prickiga hade jag sån tur att den passade på Alva trots att det bara var 86 så hon blir också en söt prick i sommar :) Men jag håller med om att det är lite svårare med klänningar när de är mindre och den bara knövlar, vi hade mest byxor till Alva började krypa tror jag, även om jag helst ville ha klänning bara för att hon blev så himla söt :) Hoppas ni får en fin dag trots det trista vädret! Kram

  SvaraRadera
 7. Sv; Ja men verkligen, det blir inte att man orkar om ngt fattas..och då har vi verkligen nära till affären. det är iaf mkt större chans att man börjar baka om man har allt hemma :)

  Toksöta klänningar!!

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3