torsdag 26 januari 2012

Stabilare

Den största skillnaden som man kan märka på Ebbas utveckling är att hon blir stabilare i kroppen för varje dag som går nu. Man märker det tydligt på henne när hon sitter i någons knä. Hon är inte längre nöjd att ligga i famnen och titta, hon vill sitta upp! Helst vill hon sitta en bit ut från ens kropp, så hon sitter själv utan något stöd bakom ryggen och nacken. Hon börjar bli stor vår lilla dam! Snart sitter hon på golvet och leker, det är inte klokt så fort utvecklingen går med dem små liven!

Idag märkte jag en tydlig skillnad när jag testade att sätta henne i hennes Bumbo-stol. Bara för en vecka sedan har hon inte orkat hålla upp ryggen och hamnat så sniskan ganska fort. Idag satt hon helt plötsligt där så mycket stabilare än innan. Hon satt där och pillade med det tillhörande bordet som vi köpte på Tradera till henne. Jag fick inte fast det ordentligt när hon satt där idag, och det var tydligen väldigt roligt att välta bordet så att ankan stöp ner i golvet...


Försökte mig på att göra ett litet collage i Photoshop, gick väl sådär... Men men, det finns inte så mycket tid över att sitta och fixa och trixa just nu.

Idag är det mildare ute, endast 2 minusgrader, så nu ska jag bara vänta på Ebba ska bli trött sen blir det en promenad runt Vegerbol här hemma. Spotify i hörlurarna så blir det bra tempo också, när man slipper höra hur man flåsar ;-)

Ha en fin dag! Kram Maria

4 kommentarer:

 1. fina o roliga bilder! Ska bli kul att få träffa henne snart.

  SvaraRadera
 2. Det ser ju riktigt stabilt ut, duktiga lilla Ebba :) Det är otroligt så fort det går i början, snart springer hon väl runt där hemma ;) Ja jag hoppas verkligen jag också får gå på meandiparty, men som du säger är det vääldigt farligt för plånboken för det blir alltid att man handlar minst en liten grej! Ha en fin kväll! Kram

  SvaraRadera
 3. Hejsan
  Oj vad hon växer ;)en riktig liten goding.
  Ha en fin kväll.
  Kramen Anette

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3