lördag 7 januari 2012

Polarn o pyret

Fick ett sånt fint set från Polarn o Pyret till Ebba i julklapp av Katrin, Micke och Elis.
Själv har jag inte handlat något där ännu, tycker oftast det är på tok för dyrt när det är kläder som hon  växer ur så snabbt. Kan tänka mig att jag kommer handla vissa ytterplagg sen när hon ska vara ute och leka, men inte vanliga kläder.
Tusen tusen tack för den fina julklappen! Det dröjer nog inte länge innan hon växer i den nu, ser fram emot att få klä henne i de fina kläderna!

Fina härliga färger.
Tror Ebba kommer bli urjusig i den här, hon är fin i lite skarpare färger.

Tillhörande mössa.

Idag är sambon ute och jagar, men han är nog snart hemma igen. Det är lite väl kallt att sitta stilla ute i skogen idag...
Ebba har sovit lite sämre på nätterna i några veckor nu. Hon har "bara" sovit i 3-4 timmar innan hon vaknat och är hungrig. Sen har det dröjt ett tag innan det gått att lägga ner och fått henne att somna om. Sen har hon velat gå upp vid 6-7 tiden på morgonen. Innan dess har hon ju sovit 7-9 timmar i stäck utan mat och sedan somnat om direkt efter att jag ammat henne, så det är ju en jäkla skillnad.
Inatt sov hon återigen bra, tack och lov, jag började bli väldigt sliten av att vara vaken ett par timmar mitt i natten så det var välbehövligt med lite mer sammanhängande sömn inatt. Hon somnade vid 20.30 och sov ända fram till 05.30, 9 timmars sammanhängande sömn utan mat, det är min tös det ;-)

Ikväll ska jag åka iväg och träffa lite arbetskompisar och spela lite poker. Skönt att komma hemifrån lite och sambon får stanna hemma med Ebba.

Hoppas ni får en härlig lördag! Kram Maria

7 kommentarer:

  1. Lycka till på pokerkvällen o ha så trevligt!

    SvaraRadera
  2. Polarn och Pyret har mycket fint men dyrt nä det är ordinarie. Handlade en fleecejacka nu på rean för 50% av priset. Går och inväntar slutrean med 75 % av priset för att handla lite bodies.

    SvaraRadera
  3. Exakt samma sak här med sömnen. Hon har ju aldrig vaknat på natten för mat förut. Jag är chockad haha

    SvaraRadera
  4. Polarn och Pyret har verkligen fina kläder men jag håller med om att det är lite väl dyrt. Har bland annat en del jackor därifrån som jag varit väldigt nöjd med! Det märks att det är kvalitet!

    kram kram!

    SvaraRadera
  5. Då har ju du ett lite mer välbetalt jobb än mig också. Jag tog nu 4 dagar/vecka och tänkte testa det. För visst kan man ändra sig sen om man vill? Det blir INTE många kronor/månad. Det är verkligen en djungel det där med föräldrapenning osv... :( Jag har nog tänkt börja jobba ganska "tidigt" men vill kunna plocka ut dagar senare istället.

    Ja, Tradera är ju perfekt att fynda på! Har inte vågat köpa alltför mkt ännu dock eftersom jag inte vet om det är en pojke eller flicka i magen eller hur stor bebisen kommer vara. Sen har jag samlat på mig bebiskläder i 6-7 års tid som jag drömt och längtat efter barn så jag har en hel del. ;)
    Har hört att blöjor är väldigt billigt i Norge så vi får nog be vänner köpa med när de är hemma och hälsar på i Sverige! :) Eller passa på att köpa ett lager om man har vägarna förbi. Tack för tips!

    Kram.

    SvaraRadera
  6. Svar: Vad roligt att du kommeterade :) Blir alltid så glad när jag kan se vilka de är som läser bloggen :)

    Ja då är de födda nästan lika mycket förtidigt då Emma kom vecka 35+5 :) Hur gick allt för er? Smidigt och bra eller? Har du märkt något som din dotter är tidig/sen med?
    Kram

    SvaraRadera
  7. Hej!

    Har ni haft en bra helg?

    Vi firade att det var långhelg med att bli sjuka. Alla tre. Inte så roligt!
    Men nu är vi vuxna bättre, bara lilla S som är lite snuvig fortfarande.

    Tusen, tusen tack för awarden! Det värmde att mötas av en award när man haft några ofrivilliga dagar borta från bloggen. Tack, tack!

    Vad ska ni hitta på denna vecka?

    Kramen!

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3