torsdag 29 december 2011

Bumbo

3,5 månad gammal firade Ebba sin första jul. Helt omedveten om vad som hände runt henne blev hon överöst med fina julklappar!
Jag och sambon köpte inte så mycket till henne, hon har det som behövs just nu och vi vet inte riktigt vad hon kommer att vara i behov av när hon blir lite större. Dumt att köpa massor av saker bara för köpandets skull, vi köper lite saker då och då stället när vi ser att hon är i behov av det.
Men några klappar fick hon förstås även av oss. Martina med bloggem Blue Velvet visade dagarna innan jul att hon köpt en Bumbo till sin dotter Vega. Hon hade hittat en begagnad på en "köp&sälj" grupp på Facebook. Jag hittade flera stycken på Tradera med de var ganska dyra, letade igenom köp&sälj grupperna här runtomkring på Facebook och fick se att det var en tjej som velat sälja en gul Bumbo i augusti. Jag kontaktade henne och fick veta att hon hade den kvar, så för 150 kronor blev det en perfekt julklapp till lilla Ebba =)Det känns som ett bra alternativ till babysittern bara hon blir lite stabilare i nacken och orkar hålla upp huvudet lite bättre. Har även beställt ett litet plastbord som hör till den som man spänna fast på stolen så att hon kan sitta och plocka med lite leksaker i den.

Lite vingligt än så länge...

Visar fler julklappar en annan dag! Blir så långt inlägg annars ;-)
Nu ska vi plocka undan lite här hemma för snart kommer sambon hem och sedan kommer Lisa, Christian och lilla Stella hit! Tänk vilken bonus det är att få så mycket nya vänner i samband med att man får barn =)

Ha en fin dag! Kram Maria

6 kommentarer:

 1. Det var något jag aldrig sett förut. Måste va himla bra att ha som sittstöd.

  Ha en skön kväll
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. God fortsättning! Trodde först du köpt en potta o tänkte att "hon är minsann ute i god tid...";)Vilken käck stol, är det nån ny modell? Ha en trevlig kväll!

  SvaraRadera
 3. Haha! Kan meddela att jag inte känner mig särskilt sexig ens utan stödisar. :P Mer som en uppsvälld ballong.

  Tror nog jag kan få på dom själv som tur är (sambon är ju ingen sambo under veckorna utan särbo som bor och jobbar i vänersborg och bara är hemma på helgerna), jag har rutinen inne you know. Jobbar ju som undersköterska och har trätt på måååånga strumpor i mina dar! ;) Man lär sig små knep för att lättare få på dom. Och jag ska definitivt ta på dom det första jag gör innan jag går ur sängen, annars kan man få kämpa ett tag. Hehe.

  Är dock lite orolig att jag inte når ner till fötterna ordentligt pga stora magen eller pga att foglossningen gör för ont när jag böjer benen. Men som sagt, det är förhoppningsvis inte SÅ länge kvar tills bebisen kikar ut så det får gå på något vis fram tills dess! :) Kram!

  SvaraRadera
 4. Sedär ja! Någon vecka till och hon kan nog sitta lite bättre i den. Köpte också ett lekbord till men det har vi inte använt ännu. Får bli när Noah kan plocka lite bättre med sina grejer :) God fortsättning!

  SvaraRadera
 5. Alma gillar sin! :D Bordet är hur bra som helst att lägga leksaker på! :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3