tisdag 2 augusti 2011

En flott tur

Idag hade vi tänkt vara hemma och tvätta och packa inför våran lilla semester-tripp till västkusten de kommande dagarna. Men vädret var på tok för bra för att ägna sig åt sådana saker ;-) Vi tog oss en tur ut på sjön istället. Den här gången valde vi att åka på en flotte som sambon och hans kompisar har byggt ihop. Den ligger i vattnet precis där man kör upp mot vårt hus. På flotten finns bord och stolar, så det är i princip bara att sätta fast en motor och köra ut. Det är mycket lättare att kunna lägga intill vid någon fin ö också än om man har en stor båt. Perfekt när man har hund, på flotten behöver man inte direkt vara rädd om det blir några repor efter klor osv.

Första parkett =)

Figge med sin flytfäst. Bra med skugga under bordet åt honom.

Stranden vi valde att lägga oss vid idag

Dagens lunch blev en varsin grillad hamburgare

Figge blev nöjd över sitt CK pris i Ransäter. En flytande pip-leksak =)

Just nu sitter jag ute i skuggan på altanen och mår prima, lite solbränd och en svalkande Piggelin i ena handen. Men nu ska jag ta hand om tvätten och sedan börja packa. Imorgon åker vi till Kungshamn och är antagligen där resten av veckan. Det ska bli skönt att få komma till västkusten, gå på Smögen bryggan, äta färska räkor, och förhoppningsvis endel sol o bad vid havet. Figge ska vara hos snälla Karin och hennes settrar på kennel Honeygarden, så på honom kommer det inte gå någon nöd! Ska faktiskt bli skönt att få åka utan hund den här gången, man blir lite friare!

Ha en riktigt härlig fortsättning på veckan! Det är inte omöjligt att det kommer något inlägg under vår semestertripp! Kram Maria

4 kommentarer:

  1. Åh, vad det ser skönt ut!! Va trevligt med västkusten, är så himla fint där! Ha en riktigt mysig semester!

    Kram Charlotte

    SvaraRadera
  2. Hej tjejen!

    Hur är det? Hur mår magen?

    Här är allt bra. Njuter av magen och sol..
    Har en liten bloggpaus men är snart tillbaka :D

    Hoppas ni mår bra! Vi hörs snart igen! Kram kram Maria

    SvaraRadera
  3. Härligt att åka flotte!:)

    Hoppas ni har en skön semester!

    Kram Linda

    SvaraRadera
  4. Åh, vad härligt det ser ut! Njuuut! :-)

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3