söndag 31 juli 2011

Golvlister

Medans jag var och roade mig i Ransäter på hundutställning i fredags, så var sambon hemma och fick alla golvlister på plats i tv-rummet. Kanske ska försvinna hemifrån oftare ;-)
Vi valde att köpa likadan list som den vi har i köket till bröstpanelen. De är i MDF-material och vi har målat dem råvita. Jag gillar att de är breda/höga, precis som det var förr i äldre hus.

Tv-rummet

Köket

Idag fick jag med mig sambon upp till Ransäter. Det var otroligt varmt där idag, så det blev ingen heldag den här gången. Figge fick excellent med CK båda dagarna, bättre bedömning kan man inte få, så vi är nöjda. Idag räckte det tyvärr inte till någon placering i championklassen. Efter att ha käkat lite glass, handlat med oss lite hundben körde vi vägen över Sunne och Arvika hem. Vi ska få köpa en soffa av en kompis som behöver flytta och inte kan ha kvar den. Han ska inte ha många tusen för den, och den är i princip ny. Men först ville vi förstås inspektera och provsitta den. Tror den kommer passa bra hos oss, visar den en annan dag!
Imorgon blir det besök hos barnmorskan igen innan vi åker upp till Molkom och hälsar på några vänner!
Nu ska jag försöka göra ett litet ryck här hemma innan jag tar kvällen!

Ha det så bra, kram Maria

2 kommentarer:

 1. Halloj vännen .
  Snygga golvlister ,verkligen snyggt med breda lister .
  Grattis till voffsens bedömning:)så kul.
  Ha de bäst o lycka till hos barnmorskan :)
  Kramar Anette

  SvaraRadera
 2. Supersnygga lister! precis såna jag letar efter. Googlar och googlar men tycks inte hitta dem. Får man fråga var du hittat dem? Lisa

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3