söndag 7 augusti 2011

Västkusten

Igår kväll kom vi hem efter att ha tillbringat några dagar på härliga västkusten. Vi bodde i en stuga i Kungshamn tillsammans med mina föräldrar. Vädret varierade en hel del, men onsdagen och torsdagens väder kan vi inte klaga på, då låg vi på stranden och lapade sol större delen av dagen. På torsdag kväll tog vi "Zita-båten" över till Smögen och gick på bryggan. Många fina båtar och en hel del rea i de små butikerna.

Zita-båten som kör mellan Kungshamn och Smögen.

Vissa kör stora båtar, andra små...

Sol o bad vid Tångens badplats

I fredags var det gråmulet och det kom en hel del regnskurar under dagen. Då åkte vi upp till Grebbestad och hälsade på sambons faster som bor där under sommaren. Hon bjöd på både fika och mat. Också blev det ett stopp vid Sportshoppen på Tanumsstrand där pappa köpte på sig kläder för flera år framöver tror jag! =) Men även de små butikerna vid Grebbestads brygga fick sig ett besök innan vi åkte tillbaka till Kungshamn. På kvällen gick vi och köpte färska räkor, bröd, ailoi, kex och ost som vi sedan satt och smaskade på hemma i stugan.
Lördagen hade lovat bättre väder, men solen ville aldrig titta fram ordentligt så det blev inte många timmar på stranden. Vi bestämde oss istället för att åka och packa ihop och städa ur stugan och resa hem redan på kvällen. Så fick vi hela söndagen hemma istället. Sambon börjar jobba igen på onsdag, så nu har vi ett par dagar till som vi kan greja lite här hemma innan vardagen är här igen.
Idag har vi ägnat oss åt att plocka och städa ur ett rum här på nedervåningen som blivit fullproppat med skräp efter diverse renoveringsprojekt och min flytt hit. Nu kan man återigen se lite golvyta där inne! Vi har tänkt att göra iordning ett barn/lekrum där inne nu i höst. Vi får se om vi hinner med det innan bebisen kommer! Högst prioritering har tvättstugan just nu, en golvfirma kommer och lägger nytt golv där inne i slutet av augusti, innan dess ska vi försöka måla och fräscha till tak och väggar. Ingen brist på sysselsättning här inte ;-)

Ha en skön fortsättning på helgen, kram Maria

1 kommentar:

 1. Hej Rara du!!
  Låter superhärligt med västkusten och semester!
  Jättefina bilder du visar
  Ha det fint
  kraaam Tina

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3