fredag 15 juli 2011

En fin present

Tänk att vår lilla bebis redan har börjat få presenter...
I onsdags när jag träffade Sara och vi låg på stranden så tog Sara helt plötsligt fram ett fint paket till mig, fast det egentligen var till den lilla krumiluren som ligger och växer till sig i magen på mig.



En jättesöt plåtask med fint spetsband, fullproppad i bebiskläder!
Små fina bodys, strumpor och en mössa. Tyvärr kan jag inte visa allt det fina eftersom min mor läser bloggen och hon vill inte veta vilket kön bebisen har förrän den är född. Så det får bli en liten hemlighet även för er ;-)

Saras fötter hamnade på bild =)

Jag och Sara hade en otroligt mysig dag. En dag vi kommer att minnas länge! Solen värmde alldeles lagom och vi låg och njöt på stranden i flera timmar på Bomstad baden, som ligger precis vid Vänerns strand. Vi hade med oss lite fika/lunch som vi mumsade på. Ett loppisbesök där jag hittade det fina fönstret som jag visade i det förra inlägget och lite shopping på stan, innan vi avslutade med en god middag på en uteservering inne i stan. Vad mer kan man önska sig?!

Nu har sambon gått på semester igen, det firade vi med att förbereda oss inför vintern... Vi åkte nämligen och köpte en snöslunga. De är ju helt omöjliga att få tag på under vintersäsongen så det var lika bra att passa på när det dök upp en bra på Blocket. Men jag hoppas det dröjer riktigt länge innan den kommer till användning!

Ha en riktigt skön helg, kram Maria

5 kommentarer:

  1. Vilken söt present! Förstår att du längtar! Kram johanna

    SvaraRadera
  2. Så gulligt av din vän ,jättefin ask du fått.
    Hi hi så ni vet vad de blir hi hi att du klarar av att hålla tyst :)
    Ha de så bäst gumman
    Kramen Anette

    SvaraRadera
  3. Viken mysig present och vad fantastiskt mysigt med en liten bebis i magen. Många kramar till dig!!
    Madeleine

    SvaraRadera
  4. Nej, det har du inte nämnt. Jag förstår att det måste varit jättejobbigt att få såpass låga siffror. :( Verkligen skönt att höra att det inte var någon fara!

    Jaså, ni vet vad det blir för något kön? Kul! Vi har bestämt oss för att inte ta reda på det även om jag blir mer och mer nyfiken. ;) Men ända sedan jag blev gravid har jag haft en känsla av vad det är och den håller i sig. Sen om det stämmer vet jag ju inte dock.

    Ha en fortsatt skön helg, jag har hört ryktas om fint väder imorgon! kram.

    SvaraRadera
  5. Åh, vad mysigt ni verkar haft det! Underbart med såna vänner! Och vilket fint paket! Så du vet redan vilket kön det blir? Kan man ta reda på det hos er? Det kunde man inte här.. Men spännande att inte veta också. Fnissa lite när jag läste om snöslungan, men ni gör ju helt rätt, bättre att köpa nu än när allt är slutsålt i december.

    Ha en fin helg!
    Kram Charlotte

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3