torsdag 17 februari 2011

Tallrikshyllan

Första gången jag besökte ortens loppis hittade jag en blå tallrikshylla som fick följa med mig hem, 30 kronor kostade den och det mesta som kommer i min väg målas ju vitt, och det blev inget undantag här!
Det var där hela vår köksrenovering började kan man säga, läs mer om det i mitt allra första inlägg. Det var också i samma veva som jag hittade så mycket inspiration i de lantliga inredningsbloggarna, att jag kände att det vore skoj att dokumentera våra renoveringar och förändringar i vårt hem.

Tallrikshyllan har stått färdigmålad och klar länge. Jag har inte riktigt kunnat bestämma mig för hur jag ska använda den. Men nu är den uppe, och jag är nöjd!

Köket för ett par dagar sedan

Köket idag när tallrikshyllan är på plats

De små plåtburkarna är fyllda med löste
Söta sockerströaren från Greengate
Liten söt skål med flingsalt

Ja, just nu får tallrikshyllan se ut såhär...

Mycket väggyta kvar...

Anledningen till att tallrikshyllan inte kommit upp förrän nu beror på lite olika saker. Först hade jag tänkt ha kökssoffan längs den väggen, men när den väl kom in i köket passade den bättre under fönstren. Sen funderade jag på om jag skulle sätta tallrikshyllan i mitten av väggen, men bestämde mig för att sätta den längre mot fönstret. Då har jag möjlighet att sätta upp lite hyllplan eller kanske en tavla bredvid. Tror jag tog rätt beslut, känns så just nu i alla fall ;-) Jag måste säga att jag känner mig nöjd med den gråa färgen köksväggarna har, den bryter otroligt fint med det råvita tycker jag.

Imorgon blir det en tur till Karlstad med en lång inköpslista. Vi ska köpa golv, tapeter och färg till hallen.
Ha en riktigt skön torsdag, snart är det helg!

6 kommentarer:

 1. Åh vilken fin tallrikshylla! Och 30 kr! Så billigt så man kunde få hjärtinfarkt!;) Säkert mycket finare nu som vit! Fina grejer har du samlat på hyllan också! Sen gillar jag dina köksgardiner jättemycket!

  Ha en skön torsdag!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Jättefin modell.

  Den passade utmärkt på väggen

  Ha en skön kväll
  AC

  SvaraRadera
 3. Snyggt i köket, gillar gardinerna och hyllan blev jättefin :).
  Ha det så gott!!
  Kramar Madeleine

  SvaraRadera
 4. Åh, det blir bara finare och finare :)

  SvaraRadera
 5. Hyllan är som gjord för att hänga där. Blev ett fint lyft för köket :)
  Kram Maria

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3