måndag 7 februari 2011

Min nya skönhet

I fredags när vi var iväg och handlade lite inför helgen fick jag ett infall att gå in på ortens antikaffär. Det var första gången jag vågat mig in där. Fråga mig inte varför?!
Antagligen har jag väl varit rädd för att bli blixtförälskad i någon pryl som skulle kosta mig en hel förmögenhet. Och vet ni vad? Blixtförälskelse uppstod där inne när jag fick syn på ett gråvitt linneskåp som stod intill en vägg och ropade på mig. Vågade knappt gå fram för att titta på prislappen, 2900 kronor ville han ha för skåpet. Men på entrédörren hade vi mötts av en lapp där det stod att det var rea i hela butiken. Så 1600 kronor fick jag betala för detta vackra skåp. Det är kanske inte jättebilligt, men man får inte så mycket IKEA möbel för den summan heller, om man tänker efter!  Det här är dessutom exakt ett sådant skåp jag suttit och letat efter på Blocket. Skåpet hade han köpt av någon som bor i närheten av oss, och det är från slutet av 1800-talet. Att det redan var vitt, gjorde ju inte saken sämre ;-) Det går bra nu!!!

Här kommer bilder på min nya skönhet! Skåpet får stå i det orenoverade tv-rummet än så länge. Antagligen kommer det hamna uppe i vårt sovrum så småningom.

Fina beslag och detaljer
Mmm - Min nya skönhet! ;-)

Ja, det kan nog hända att den där antikaffären snart får besök av mig igen!

Tack för alla era goa kommentarer om kökssoffan, så kul att så många av er tyckte den blev snygg!
Hoppas ni fått en bra start på den nya veckan! Kram Maria 

6 kommentarer:

 1. Fantastiskt vackert! Vilket fynd! Jag resonerar precis som dig. Hade man köpt ett liknande skåp på ikea i gediget trä så hade det knappast varit så billigt!

  Får jag lov att fråga vilken butik som rear ut? ;-)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Lotta, Crespo och Räjza7/2/11 9:07 em

  Gud, så fint!! Och som sagt, vilket fynd!!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. God kväll!
  Vad fint och vilket fynd!
  Tack för dom alla goa kommentarerna hos mig!

  Ha en fin vecka!

  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 4. Hej thehehn!

  det tycker jag var ett jättebra pris på en sån vacker möbel.. har en nästan likadan som jag aldrig skulle göra mig av med
  I motsatt med tex Ikea så tröttnar man aldrig på såna hör vackra gamla möbler

  kram på dig
  A-C

  SvaraRadera
 5. Vilket fynd!! Fantastiskt skåp :)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Som Jolin sa: Fantastisk!! Jag älskar skänkar i alla dess former =) Hade jag bara haft ett större hus skulle det få flytta in ett par till *ler*

  Kram på dig*

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3