lördag 4 december 2010

Husmodern har flyttat in...

Hade ställt klockan imorse för att försöka komma iväg en sväng till Hammarö för att kolla in snygga Welshar på hundutställning och eventuellt försöka hjälpa Helena med att visa hennes Astrid. Men känner mig inte riktigt frisk och tror inte att en dag i ett dragigt ridhus skulle vara så bra... Nu ångrar jag mig lite, det är ju så roligt att visa hundar på utställningar, men imorse kände jag inte alls så, och nu är det som det är!
Istället blev det sovmorgon med lång frukost och loppisbesök nu på förmiddagen. Hittade som vanligt massor av fint, loppisen är en lokal på 200 kvm fullproppad fylld till bredden med grejer, så alltid kommer man hem med något därifrån. 200 kronor kostade kalaset idag, man får inte många prylar för 200 kronor om man åker in till stan, så att kunna shoppa på det här sättet är ju riktigt skojig!
Bilder på dagens loppisfynd lägger jag ut imorgon, lite taskigt ljus att fota i just nu och spisen kallar =)
Men ett fynd är lite mer speciellt än de andra...

 Den här fina tidningen från 1920-talet, fina blad där de flesta är välbehållna med rolig reklam som jag tänkt att göra en fin tavla av, roligt att läsa tidningen också, inredningstävling med kostnadsförslag, hur man broderar, hur man göra vid ett olycksfall osv. Och vet ni vad? Jag fick den alldeles gratis, hur fantastiskt är inte det? =)

Nu blir det mysmat och "Så mycket bättre", sista programmet tror jag, lite synd för jag har verkligen gillat programmet och håller tummarna för att det blir fler säsonger!
Ha en skön lördagkväll, kram

1 kommentar:

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3