onsdag 24 juli 2013

Grillmästaren Ebba

Igår åkte sambon ut på sjön med båten, Figge fick följa med honom som sällskap. Figge trivs bra på båten, ligger mest och sover och har det skönt, och uppskattar förstås när han får ta sig ett dopp.

Jag och Ebba ringde upp Sara, Ebbas gudmor, och frågade om vi skulle träffas. Vi bestämde oss för att vi skulle åka till Bomstad, en fin camping med en otroligt fin och stor sandstrand i Karlstad. När man ligger där i den fina sanden och det kryllar av folk får man nästan känslan av att vara utomlands. Ett ställe som man besöker på tok för sällan! Trots att vi bor så underbart med en sjö och badplatser alldeles i närheten så är det faktiskt lite roligt att åka och bada på lite olika ställen.

Innan vi åkte och solade och badade möttes vi upp på Bergvik. Vi gick in på ICA Maxi för att handla med oss lite ätbart att ha på stranden som lunch. Men det var mer än bara mat som hamnade i vår kundvagn vill jag lova. Det var rea på massor av roliga prylar så det åkte ner lite av det ena och det andra innan vi ens hunnit fram till matavdelningen. Bland annat lite födelsedags-presenter till Ebba, bra att vara ute i tid, och dessutom få handla när det är extra billigt, är aldrig fel! En av "presenterna" fick hon dock öppna redan idag... En egen liten grill med massor av tillbehör, det kändes mer passande att ha nu på sommaren, ute på trädäcket.

 
 
Korv, kyckling och tomat grillade hon.
 
Det gäller att känna så det är perfekt värme på glöden...
 
Lätt som en plätt
 
Är det någon som är sugen på en tomat?
 
Det var ett bra köp! Hon älskar att plocka i och ur saker, vända o vrida, sätta av och på. Endast 100 kronor betalade vi också, som hittat!

Vi hade en riktigt härlig dag på stranden, men efter några timmar åkte vi tillbaka till Bergvik igen. Vi köpte lite mat och gick sedan och kollade in rean i klädaffärerna. Sambon fick två fina tröjor för 75 kr/st och Ebba fick den fina tröjan som hon har på sig på bilderna. Själv köpte jag mig en tröja som inte var på rea, men fin var den =)

Ikväll ska det bli spännande att se på semifinalen i EM mellan Sverige och Tyskland!
Kram Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3