tisdag 9 oktober 2012

Turkiet-resan

Den sista veckan i september åkte vi, jag och min familj till Turkiet. Sammanlagt var vi 11 stycken som åkte iväg. Resmålet var Bodrum, en stad som ligger på Turkiets västkust. Det var mamma och pappa som bjöd oss allihop, och det blev en upplevelse som vi kommer att leva länge på!
Vill ni kolla in hotellet och resmålet vi var vid, kolla här!

Hotellet vi bodde på var ett Blue village hotell och var ett helt suveränt bra boende när man åker med barn. Allt var anpassat för barnfamiljer. Det fanns en relativt stor barnpool som det var ett tak över, vilket gjorde att större delar av poolen låg i skugga. Även på stranden hade de satt upp tältduk som gjorde att man kunde välja att vara i skugga eller sol, men ändå vara i närheten av varandra. Utbudet på mat (all inclusive) var över förväntan. Man kunde hela tiden få tag i något ätbart, och allt låg inom bra avstånd. Det fanns ett bebisrum, där fanns det skötbord, vattenkokare, micro, spjälsängar, babysitter och lite leksaker. Ville man låta sitt barn vila där så fanns det solstolar utanför så man kunde ha koll.

Här kommer ett gäng bilder från vår resa!

Skönt med semester tycker Ebba!
 
Jag har nog aldrig sett Ebba så lycklig som när hon fick gå runt med sin badring i barnpoolen!
 
 
Vattenrutschkanan var också omtyckt!
 
Härliga dagar på stranden. Ebba tillsammans med kusinerna Emil och Rasmus.
 
Min bror Marcus och hans flickvän Frida.
 
Min syster Jessica och hennes pojkvän Per.
 
Morbror Marcus har fixat lite glass till Ebba.
 
Lycklig tjej! =)
 
Kusin Emil badar i havet.
 
Ebba gillade också att sitta i strandkanten och svalka sig och leka med sanden.
 
Kul att bada med mormor.
 
Man blir även riktigt trött av att bada. Skruttan!
 
Lite balkonghäng innan det var dags för middag.
 
 
 Vi fick njuta av en vecka med sol och bad hela dagarna. En förmiddag var det lite mer dis än annars, men annars var molnen oerhört lätträknande under veckan. Allt gick bra, vi klarade oss både från att bränna oss och ingen av oss blev magsjuk eller sjuk på något annat sätt. Ebba var vid gott humör nästan hela tiden och UV-dräkterna och solskyddet vi köpt till henne fungerade superbra!
 
Charter är ju verkligen avkoppling på hög nivå. Valen man behöver göra på dagarna är om man ska sola fram eller baksidan, bada i poolen eller havet, om man ska dricka öl eller läsk, och vilken smak man vill ha på glassen. På ett ungefär...
 
Nu ska det börja sparas till nästa resa! =)
Kram Maria
1 kommentar:

  1. Vilka härliga bilder, Maria! Förstår att ni har haft en helt fantastisk resa. :) Kram

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3