tisdag 11 september 2012

För omväxlings skull...

För omväxlings skull tänkte jag bjuda på några bilder från vårt hem...
Det blir inga större förändringar här hemma nuförtiden. Förutom att de flesta prylar flyttas upp en snäpp för att komma undan Ebbas nyfikna händer =)

På mitt loppisfönster som jag köpte och renoverade förra sommaren har jag fixat iordning och ställt upp lite lyktor i silver. Nu när jag är Partylite-konsult har jag ju massor av fina prylar som jag har med mig på visningarna men som jag ibland plockar upp och pryder hemmet med.

Lyktan som ser ut som en lampa har ett jättefint sken. Ett enda teljus får hela skärmen att skimra!

 
En flaska med doftolja har också fått plats på samma hylla nu i sommar.
 
I slutet av augusti hade jag en visning hemma hos min syster. Det var den sista visningen med sommarens produkter. Så här såg mitt visningsbord ut då...
 
Sommarens produkter
 
Nu i september har vi börjat sälja ur höst/jul-katalogen. Jag ska försöka ta en bild och visa ett visningsbord från den katalogen också.
Om ni är nyfikna och bor inom rimligt avstånd och känner för att vara värdinna för en visning så tveka inte att höra av er! 


Idag har jag och Ebba varit på öppna förskolan och busat. Alltid lika trevligt och idag hade till och med Sandra bakat äppelpaj och bjöd oss på till fika. Äpplen med kanel var riktigt gott tyckte Ebba!

Imorgon är det dags för 1 års-kontrollen på BVC för Ebba. Läkarbesök och vaccination väntar. Får hoppas hon klarar den sprutan lika bra som hon klarat dem andra! Vi har haft riktigt tur med Ebba på det viset, hon har bara varit förkyld en enda dag hittills under hela sitt första år. Vid första sprutan fick hon lite lätt feber på kvällen efter, men det var ändå väldigt lindrigt.

Dags att sova så vi orkar med morgondagen! Kram Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3