torsdag 13 september 2012

För ett år sedan...

Ebba i magen
 
För ett år sedan idag vallade Katrin runt mig på IKEA och Bergvik i Karlstad. Vi jagade runt efter presenter till Elis som skulle fylla ett år dagen efter. Vem hade då kunnat tro att Ebba skulle få sin födelsedag redan två dagar efteråt?

Det är en märklig känsla man har inför ettårsdagen. Det är helt otroligt att det snart gått ett år sen hon föddes. Men samtidigt är det konstigt att gå tillbaka och tänka sig hur livet såg ut utan henne!
Utvecklingen som barn går igenom det första året är otrolig. Från att inte ens följa en med blicken till att nästan vara uppe och gå och ha en stark och egen vilja och personlighet.
Jag hoppas verkligen att alla som önskar att bli förälder får chansen att vara med om den här resan, den är fantastisk!

Idag har jag varit och lämnat in Figge hos veterinären som tog bort tandsten på honom. Jag gick runt på stan på egen hand och shoppade lite, några presenter till Ebba förstås och lite prylar inför den stundande resan.
Jag träffade även Annika och Camilla för ett litet "Partylite möte". Vi lunchade på Mat och muffins innan det var dags att åka och hämta Figge som nu har de vitaste tänderna i hela familjen.
Sambon har varit hemma med Ebba och de passade på att vara hemma hos farmor och farfar som nu har flyttat hem till Värmskog efter att ha tillbringat sommaren i Mariestad. Farmor passade Ebba och sambon fick hjälp med att ta upp båten. Så nu kan man väl säga att det är höst då?

Imorgon blir det tårtbak med mormor! Sen ska vi fira Ebba hela dagen lång på lördag!
Kram Maria

2 kommentarer:

  1. hälsa o krama 1-åringen från oss! Kort kommer lite försenat...o present när vi träffas. Ha en trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Ville bara kika in och önska grattis till Ebba idag :) Kram från oss!

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3