söndag 15 juli 2012

En liten utflykt

Den här sommaren tycks ju aldrig komma igång på riktigt, i alla fall inte vädermässigt...
Men istället för att sitta hemma och vänta på att det ska bli väder så får man väl helt enkelt hitta på saker och gilla läget...
Igår hade sambon bestämt sig för att åka ut med båten besöka den årliga motordagen i Borgvik. Så då åkte jag, Ebba och Figge på en liten utflykt ihop med mormor och morfar. Vi åkte ut till Segerstad där moster och kusinerna till Ebba bor. Längst ut på Segerstad finns det ett ställe som heter Arnäsudde. Efter att ha parkerat bilarna får man gå en kilometer på en fin skogsväg innan man kommer ut till vattnet. Där har dem byggt fina spångar som man kan gå på så man kommer ut till klippor där man njuta av en fin utsikt över Vänern.

Vissa av oss tog sig en cykeltur ut

I samlad trupp ut på spångarna

Den fina utsikten längst ut på Arnäsudde

Ett litet smultronställe för oss. Mysig skogspromenad, fina spångar, fin utsikt över vattnet, möjlighet till bad och ett vindskydd där man kan grilla eller fika.

Ebba övernattnade sedan hos mormor och morfar igår. Det var första gången som jag sov borta från henne. Men det hade gått bra, hon sov precis lika bra som hon gör här hemma. Så skönt att veta att det funkar! Idag fyllde Ebba 10 månader, en månadsuppdatering kommer en annan dag.
Idag när jag hämtade Ebba åkte vi ut till Segerstad igen för att fira äldsta kusinen Emil som fyller "tonåring" imorgon.
Nu har sambon semester igen och vi ska försöka ta tag i lite projekt som vi har här hemma. Så kanske vi kan njuta av sol och bad när det fina vädret kommer. För någon gång kommer det väl?!
Hoppas ni haft en härlig helg! Kram Maria

1 kommentar:

  1. Vilket fint ställe och vilken utsikt! Ebbas myshörna blev ju jättemysig och väggdekorationen var verkligen superfin. Tänk o få ligga o kolla på den o fantisera om alla djuren, det kommer Ebba gilla, tror jag:)

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3