måndag 25 juni 2012

Jag har blivit konsult!

Idag har jag haft en dag som jag faktiskt längtat efter länge! Jag har varit ensam hemma, utan att ha Ebba hos mig. Jag har saknat´så att gå runt här hemma och pyssla med lite av varje utan att behöva rätta mig efter henne. Det låter kanske lite märkligt hos flera, men efter att ha varit tillsammans nästan varje vaken minut i över 9 månaders tid, var det här precis vad jag behövde! Jag har varit ifrån henne tidigare, men då har oftast jag åkt hemifrån och hittat på något. Nu ville jag bara vara hemma, ensam...

Jag kan inte säga att jag varit sysslolös idag. Sambon och Ebba åkte iväg efter att Ebba somnat om en stund på morgonen. På eftermiddagen hade jag bjudit in ett gäng med vänner till ett ljusparty här hemma. Så det behövdes städas undan lite och jag hade bestämt mig för att fixa somriga tårtor till gästerna. Jag hade sett recept på fina och goda tårtor i senaste tidningen av Buffé-tidningen, så jag bestämde mig för att försöka mig på dem.

Tårta med browniebotten och hallonmousse toppat med fäska hallon, grädde och citronmeliss

Tårta nummer 2 med botten av Digestivekex med kolasås, grädde, jordgubbar och Daimkross.

Medans jag stod i köket och fick vara lite kreativ satte jag igång min kära iPad och lyssnade på sommarpratarna. Jag lyssnade otroligt mycket på radio på jobbet, och det har blivit något jag saknat nu när jag går hemma. Det finns mycket bra att lyssna på om man knappar förbi de vanliga kanalerna som man bara tycker spela samma musik om och om igen.

En riktigt bra dag som avslutades med ett jättebra party! 14 (!) stycken tjejer kom ut hit till Värmskog idag, så otroligt kul! Och inte nog med det, idag bestämde jag mig för att bli konsult för Partylite.
Ska se om det är något för mig. Så nu kära vänner är det bara att börja boka in partyn! ;-)
Efter den här dagen tror jag att jag kommer somna riktigt gott! Dessutom har jag laddat batterierna nu när jag fått min egentid! Ibland behöver man verkligen bryta det vardagliga mönstret för att hämta lite kraft och för att kunna uppskatta det vardagliga igen. Imorgon ska jag jaga runt efter en ålande bebis igen, det ser jag fram emot! =)

Kram Maria

4 kommentarer:

 1. Maria, jag hann inte idag, kom hem kl sex.
  Hoppas ni hade ett bra party :)
  Och tårtorna såg jättesmarriga ut :)

  SvaraRadera
 2. Vilka fantastiska tårtor! Du kan du! :-)

  SvaraRadera
 3. Åh så härligt med lite Egentid , de behöver man för att ladda batterierna !!

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Låter som du hade en toppen dag! Skönt att få pyssla ifred utan att bli avbruten av en liten.
  Såna dagar behöver man ibland. Som du skrev. För att få ny energi.

  Hoppas ni hade en bra midsommar. Och visst var det kul med fint väder. För en gångs skull. Det är nåt vi inte alls är bortskämda med på midsommar.

  Ha en fin dag! Kram!

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3