torsdag 19 april 2012

Bloggkampanj - Gör en insats du också!

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn
Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.
Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.
Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj
Foto: © UNICEF/Asselin
Superenkelt! Du som bloggar, gå in och gör en insats du också!

Ha en fin dag! Kram Maria

2 kommentarer:

  1. Jag hade också hoppats på att hon skulle sova bättre. Men icke. Har ju börjat med att ge henne Godnattvälling, och tydligen blir hon pruttig av den =(
    Men jag kämpar på... blir säkert bra med tiden.

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset, detta ska ja absolut göra!

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3