onsdag 21 mars 2012

Fullt upp!

Den här veckan är det fullt upp!
I måndags var vi i badhuset och testade på att bada med Ebba. Måndagar är bassängen bokad för de minsta och vattnet är några grader varmare än de andra dagarna. Så vi kommer nog fortsätta gå dit på måndagar.

Igår gjorde vi ett besök på öppna förskolans babycafé. Vi åkte lite tidigare och packade med barnvagnen så vi gick ner tillsammans med några andra mammor. Det var fullt med bebisar och mammor där nere och nu börjar det dyka upp lite nya bebisar. Vilket alltså betyder att våra bebisar har blivit ganska stora mot när vi var där de första gångerna... Efteråt var det ännu fler som hakade på och gick en promenad. Sammanlagt blev det en mils promenad den dagen, det var riktigt härligt och så kul att gå runt och prata med den andra. Efter promenaden umgicks vi med Lisa och Stella och fixade lite lunch ihop och Ebba fick lite mat innan vi packade ihop oss och åkte hem till sambon och Figge.

Idag har vi haft en dag hemma. Ebba sov lite längre än vanligt och efter lite frukost plingade telefonen och en tjej som bor här i närheten hörde av sig och frågade om vi ville med på en promenad. Det tackade vi såklart "ja" till och det blev en promenad på 8 km idag. Hurtiga vi är! Trodde inte Ebba skulle somna i vagnen eftersom hon sovit såpass länge på morgonen, men hon sov en timme i vagnen också, en trött liten tjej minsann!

Imorgon ska vi som vanligt på torsdagar åka till kyrkan och vara med på babyrytmiken "Vagga gunga gå" och sjunga lite på morgonen. Efter det ska vi åka med Linda och Melwin till stan och shoppa lite.

På fredag ska vi också åka till Karlstad, då blir det ett besök på Barnmässan. Sambon var glad om han slapp springa runt där så vi bestämde med Linda att vi skulle göra sällskap dit också.

Har en känsla av att helgen kommer bli ganska lugn ;-)

iPhone-bild från idag. Hon har bus i blicken den lilla damen =)
Body från Me&I

Ett ganska tråkigt inlägg kanske, men det kanske ändå kan förklara varför det är lite tyst härifrån just nu...
Hoppas allt är bra med er och det är verkligen jättekul att se att det är många som kikar in hit dagligen! Skriv gärna en liten kommentar så jag får se vilka ni är! =)

Kram Maria

5 kommentarer:

 1. Hej hej.
  Nu får du slänga in lite inrednings tips ;)
  Vi kanske ses på mässan till helgen vi ska dit på lördag.
  Krama Ebba Ikea från mig och Elis.
  Mvh Katrin

  SvaraRadera
 2. Låter som ni har härliga dagar! :)

  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Vilken söt bild! OCh det låter ju som att ni har det härligt!

  SvaraRadera
 4. Åh så söt! :)
  Låter som härliga dagar.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Jag kommenterar sällan, men "snokar" rätt ofta ;)

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3