fredag 16 mars 2012

Ebba firade med en majskrok

Ebba blev ju ett halvår gammal igår, och det skulle ju självklart firas!
Dagen började med att vi åkte iväg runt 9 till Lisa och Stella och tog en promenad ner till babyrytmiken tillsammans med dem. Rytmiken var rolig som vanligt, och nu har vi börjat lära oss några av sångerna och kan sjunga med lite bättre =) Vi avslutade som vanligt med lite fika och bebisarna fick lite mat innan vi tog en gemensam promenad. Vi blev som en liten barnvagns-maffia som gick runt. Så härligt att få gå promenader med sällskap, här hemma går vi mest för oss själva!
När vi kom tillbaka till Lisa fick jag väcka Ebba för att få i henne mat innan vi var tvungna att åka hemåt igen.

Ebba fick fira sin halvårs-dag med att få smaka på en majskrok för första gången. Hon gillade den och kom på ganska snabbt att det var något ätbart. Hon har blivit duktig på att plocka med saker som ligger framför henne så det kan vara bra att ta till något sådant här när man själv vill få i sig lite mat eller greja med något annat en stund.Som vanligt på fredagar när sambon jobbar kvällen (varannan vecka) så åker vi med och är hos mormor och morfar under kvällen.
Idag ska vi först åka till Lisa och Stella och träffa dem en stund. Vi ska testa att göra lite olika puréer till dem små. Det blir spännande att se om våra puréer smakar lika gott som de man köper =)

Hoppas ni får en riktigt härlig fredag! Kram Maria


1 kommentar:

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3