tisdag 13 mars 2012

Ändrade planer

Fina rosor som jag fick när jag fyllde år!

Ebba vaknade som vanligt runt 6 i morse. Vi gick upp och satte oss och myste lite i soffan. Att gå upp morgonen är absolut inte min starka sida, jag är extremt morgontrött! Men att få gå upp och ta allt i ett lugnt tempo går ändå rätt okej. Ebba är alltid på toppenhumör när hon vaknar på morgonen, hon vill ha lite mat och sedan kan hon ligga och underhålla sig ganska bra själv. Efter en stund lägger jag henne vid bröstet och då brukar hon ibland somna om en stund.
Idag var det tänkt att vi skulle åka iväg till öppna förskolan på babycafé, men det blev tyvärr inställt pga sjukdom idag. Lite trist, men så är det ju ibland!
Vid 10-tiden hörde Linda av sig och frågade om hon och Melwin fick komma hit och hälsa på, och självklart fick dem det! Dem kom hit vid halv 3 tiden och Linda hade med sig sin hund Line. Figge blev överlycklig att få busa lite med henne och efter att dem hälsat lite på varandra gick vi en långpromenad som uppskattades utav både två och fyrbenta.
När vi kom tillbaka tog vi oss en fika och pratade lite innan dem åkte hemåt igen. Det var en härlig vändning på dagen och supertrevligt att få sällskap på våran promenad!

Imorgon är det dags för 6-månaders kontroll på BVC för Ebba. Det ska bli spännande att se hur det ser ut för henne. Efter BVC ska vi träffa Lisa och Stella, vi tar oss nog en promenad tillsammans så man kan ta en liten fika med lite godare samvete efteråt ;-)

Nu ska jag gå och lägga mig, så vi är pigga och glada imorgon!
Kram Maria

1 kommentar:

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3