lördag 18 februari 2012

Finaste baksidan...

Har gått runt och letat efter ett snyggt skal till min nya iPhone ett tag. Har inte riktigt kunnat välja om jag ska ha ett sådant där gummi/silikon-skal som skyddar lite bättre, eller något snyggt plastskal. Men så såg jag på Expert att man kunde beställa plastskal med eget motiv på. Så nu har jag min lilla älskling med mig vart jag än går ;-)

Lilla älsklingen

Idag var det ett riktigt grått och trist väder ute minsann! Vi passade då på att åka in till stan och fixade kläder till mig och sambon som vi ska ha på dopet.
Ebba var med, så det fick bli både fika och mat då hon inte står ut med att ligga i vagnen allt för länge. Hon vill bli buren eller sitta upp numera. Det är nog bara att inse att vi får byta till sittdelen snabbare än vad vi hade trott. Vi kan fälla upp liggdelen så hon halvsitter i den eftersom vi har en qadrolift, men nu börjar hon bli så rörlig så vi behöver ha sittdelens sele på henne så hon inte riskerar att ramla ur.
För en gångs skull var det jag och sambon fick med oss kläder hem, Ebba fick nöja sig med ett par strumpbyxor att ha under dopklänningen.

Nu ska vi gotta oss lite framför tvn innan det är sovdags. Lilla Ebba blev sliten och har redan somnat för natten, lilla stumpan!

Kram Maria

4 kommentarer:

 1. åh så fint prydd fånen är :)

  sv: haha ja han har sina ideer han :D

  SvaraRadera
 2. Jo tyvärr är det sant. Mitt nya jobb och ha en blogg är inte så lämpligt, men jag kommer absolut fortsätta följa dej! Va häftigt med en liten söt tjej på mobilen=) Har jag aldrig sett förut!

  Ha en fortsatt skön söndag!
  kram Charlotte

  SvaraRadera
 3. åh va fint skal! ett sånt ska jag nog också skaffa med min lilla tös på :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3