söndag 29 januari 2012

8 timmars sömn!

Inatt hände något som inte hänt på väldigt länge, inte sen Ebba kom till världen rättare sagt... Ebba slog sitt sovrekord och knoppade in vid 21-tiden och vaknade inte förrän vid 7 och ville ha mat. Det innebar 8 timmars sammanhängande sömn för hennes föräldrar, vilket verkligen uppskattades kan jag säga!
Överlag har vi väldigt bra nätter här hemma, hon somnar oftast samma tid på kvällarna och sover nästan alltid 6-7 timmar innan hon vill ha mat och somnar sedan om ett par timmar innan hon tycker det är dags att börja dagen. Vissa dagar händer det att vi slumrar till i soffan, efter att hon fått ytterligare lite mat.

I förmiddags åkte jag och Ebba till mina föräldrar. Där käkade vi lite lunch och åkte sedan vidare västerut mot Säffle för att hälsa på min moster och kusiner. På vägen dit svängde vi inom ett köpcenter där de sålde ut jackor på Team Sportia för halva priset. Jag är verkligen i behov av jackor, praktiska jackor som man kan ha när man är ute och går. Efter mindre lyckade tripper till Karlstad, både till city och Bergvik var turen idag på min sida och jag kom hem med två jackor som jag blev riktigt förtjust i!
Två Didriksson-jackor, en svart lite tjockare och längre modell och en tunnare vår/höst jacka i rosa. ÄNTLIGEN, nu är jag redo för både ordentlig kyla och varmare väder när våren närmar sig!

Hos min moster bjöds det på goa mackor och fika och dem fick äntligen träffa Ebba!
Mina kusiner, Johan och Hanna är 12 och 9 år gamla och Ebba gillar verkligen barn i den åldern. Hon skrattar och blir på sitt allra bästa humör när dem pratar och busar med henne. Vuxna som inte träffar dagligen har börjat bli lite läskiga nu, och ibland är det bara mamma som gäller...

Här kommer lite bilder tagna med Iphonen...Ebba gillar att studera sina händer =)

Imorgon är det en ny vecka med nya möjligheter! Min fot gör inte så ont längre, så jag tror nog att jag kommer orka ta promenader som jag tänkt under veckan. Också blir det att prova ett nytt recept förstås!

Kram Maria 

2 kommentarer:

 1. Godmorgon!

  Ni verkar ha haft en mysig dag.
  Härligt att du hittade jackor till slut. Bra jackor är alltid bra att ha.
  Fina bilder på barnen!

  Ny vecka framför oss! Vad gör ni denna vecka?
  Här ska det förberedas inför dop på lördag :)

  Kram, kram!

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att ni har så härliga nätter. Få förunnat tror jag. Min lilla kille sover hyffsat men är ändå smått orolig emellanåt och vill äta en gång per natt trots att han är 7 månader. Näe nu får det vara nog med det haha.

  Kram Josefin

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3