söndag 4 december 2011

Welshbus

Inte kan man tro att det är andra advent idag inte. Igår var det regn och rusk hela dagen, grått och trist och mörkt i princip hela dagen. Idag skiner solen och trots att vi var lite trötta och sega imorse efter gårdagens julfest (jag var givetvis nykter men blir seg att av att vara uppe sent) tog vi oss ut på en promenad med barnvagnen. Precis när vi kom utanför dörren mötte vi welshen Hugo och hans matte Susanne som bor här i närheten.Tänk att det bor två welshar här i lilla Värmskog =) Att busa med någon av samma ras är det bästa Figge vet, så vi släppte loss hundarna på vår inhägnade tomt så de fick busa en stund. Jag kan säga att det var mycket uppskattat från bådas håll!


Hihi det ser ut som Hugo lipar åt Figge o säger, kom igen din gamla gubbe ;-)



Härligt när solen kikar fram.

Riktigt skönt för Figge Bus att få ha någon att busa med, han träffar inte så mycket hundar att leka med nuförtiden när jag går hemma och är mammaledig och mest håller till här hemma. Nu är han trött och sover gott i sin bädd!

Ebba hade skött sig hemma hos mormor och morfar igår. Hon hade skrikit lite och velat amma, precis som hon brukar vilja göra på kvällen innan hon tar kvällen. Hon tar inte nappen speciellt ofta, utan vill hellre ligga vid bröstet. Men igår när hon märkte att hon inte fick något bröst så tog hon nappen och somnade i mormor famn.När vi kom hem ammade jag henne i sängen och sedan somnade hon om gott. Min duktiga tös!
Det var trevligt att komma ut och träffa arbetskompisarna men maten var jag inte speciellt imponerad utav, ganska smaklöst och tråkigt. Men som sagt trevligt överlag att komma ut lite =)

Önskar er en trevlig andra advent och hoppas även solen skiner lite på er! Kram Maria

5 kommentarer:

  1. Härliga hundbilder!! Total glädje.
    Jag jobbar som en tok med att få bilder på vår cockervalp, inte bara bara det nej!!
    Mest svarta streck som far fram över bilden c",)

    Ha en fin dag, Klem Anna

    SvaraRadera
  2. vilka fina bilder!


    Hoppas du har en skön söndag!

    //Anna
    Driver webshoppen och klädmärket Avanna
    Snygga t-shirts, linnen, tygkassar, magtröjor.
    Nyheter och kampanjer varje vecka.
    www.avanna.se

    SvaraRadera
  3. Det ser ut som om hundarna är utsläppta på grönbete;)Härliga bilder. Vilken fin julklänning du har köpt till Ebba. Tråkigt med den fina katten, det blir tomt och konstigt när ett djur blir borta, det är något som fattas. Men du har väldigt fina bilder på honom som Ebba kan titta på när hon blir större ialla fall. Kram u-b

    SvaraRadera
  4. Nu är vinnaren utsedd! Kolla in vem som vann ett set om mössa och dregglis. :)

    SvaraRadera
  5. Halli Hallå! Undrar bara om du fått mitt mail ang min bloppis där du vann bodyn med elefanten på från Name it.

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3